Set cu Ochi de Vultur (027)

135 LEI

Setul prezentat acum este realizat cu niște cuarțuri chatoiante (Ochi de Vultur) din Africa de sud și se prezintă sub forma unui colier clasic, la baza gâtului și o pereche adecvată de cercei.
Despre cuarțurile Ochi de Vultur se pot face multe comentarii, intrând și în filosofia ezoterică dar mă voi limta doar la o simplă exemplificare din care rezultă forma și direcția vibrațională, a acestui tip de cuarț destul de rar.
Exemplificarea vine de la învățăturile lui Confucius care ne spune care sunt cele mai importante virtuți pe care ar trebui să le avem pentru a accede la nivelurile superioare de conștiinta (pentru a putea trăi în armonie cu Universul) Una dintre aceste virtuti este "Pietatea filială" și dă ca exemplu comportamentul unui vultur, care aleragă cu mari efgorturi după hrană pentru familia lui, hrănind mai întâi bătrânii, cei neputincioși și bolnavii din cuib, apoi mamele cu puii mici și dacă le rămane seara și lor ceva hrana la urmă, mănânca și ei. (dacă nu, rămân nemâncati numai de dragul de a-și vedea familia hrănită)
Acest tip de cuarț ne ajută să ne apropiem de această virtute care este una dintre cele mai importante virtuți in existenta noastra relatională cu familia noastra sau cu semenii nostri.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint 92, Cuarturi de 6mm, Snur textil gri

Dimensiuni: Colier: 43 cm/ 23,2 gr.
Cercei: 30mm/ 1,5+1,5 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023