Set cu Crisopraz (031)

145 LEI

Din Australia sunt aceste margele din Crispopraz (Chrysoprase) cu care am realizat setul ce vi-l prezint acum sub forma unui colier de lungime medie (47cm) si o pereche adecvata de crercei.
Crisporazul este o varietate verde de Quartz si este cunoscuta de peste 7000 de ani, descoperindu-se artefacte, inclusiv articole de bijuterii, intr-o asezare antica din valea Indusului (Acum Pakistan). Sursa pietrelor nu a fost inca stabilita.
Crisoprazul ne poate conecta direct la Iubirea, gratia si compasiunea Divina. Ne poate indruma sa traim centrati pe inima (activeaza Chakra Anahata) sa daruim iubire dar ne invata cum sa o si primim. Putine pietre au calitatea de a ne conecta la inaltele energii cosmice si in acelasi timp sa ramanem conectati la energiile telurice ale Pamantului, mai precis ne face sa vibram cu energiile Mamei Pamantesi, Energia Gaia (Geea)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Margele sferice de 8 si 6 mm, Snur multifir textil vernil

Dimensiuni: Colier: 47 cm/ 32,2 gr.
Cercei: 30mm/ 1,6+1,6 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023