Set cu Apatite (026)

145 LEI

Apatitele cu care am realizat acest set, provin din Brazilia și au un albastru translucid de foarte bună calitate din gama apatitelor albastre. Apatitele pot fi incolore, galben verzui, albastre, albastre verzui, roșii, brune, purpurii, multicolore și foarte rar chiar roz. Deoarece se poate confunda foarte ușor cu alte pietre (acvamarin, goshenit, heliodor, ametist, cuarț fumuriu) s-a spus despre aceastaăpiatră ca este înșelătoare, din care cauză i-a ramas numele de Apatit (din greacă, "apate" - înșelător)
Nu este o piatra spectaculoasă însă prezinta un mare interes pentru colecționari datorită varietatilor sale cromatice.
Despre Apatită se crede ca este aliniată cu semnul zodiacal al Gemenilor, că îmbunătățește întelegerea rapidă a lucrurilor, dezvoltă creativitatea, claritatea ideilor și sporeste puterea de concentrare prin activarea chakrelor Vishudda si Ajna.
Vizitatoarelor magazinului meu le readuc aminte de un romantic poet roman, unul dintre cei mai mari coletionari români de pietre pietretioase și bijuterii scumpe: Ion Minulescu iar citatul de msi jos, poate făcea referire -la figurativ si la Apatit:

"Nu sunt ce par a fi -
Nu sunt
Nimic din ce-aș fi vrut să fiu!...
Dar fiindcă m-am născut fără să știu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu...
M-am resemnat, ca orice bun creștin,
Și n-am rămas decât... Cel care sunt!... (...) "


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Apatite de 6mm, Snur multifir albastru

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 24,3 gr.
Cercei: 40mm / 2+2 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023