Set cu Ametist (036)

145 LEI

Un orb, mergea într-o noapte pe drumul lui, bătând din baston din când în când pentru a se asigura că este pe drumul cel bun. Dar, foarte interesant, avea atârnat de gat un felinar! Doi cheflii, întorși de la băutură, îl vad pe moș și încep să chicotească pe seama bătranului care se apropia de ei. Ajunși aproape de bătrân, unul mai beat ca celălalt îl întrebă :
- Moșule! Cum dracu', orb fiind, porți felinar? Ha, ha, ha, încă așa ceva nu s-a mai văzut! Ești orb și îți luminezi calea cu felinarul? Ha, ha, ha.
Bătranul auzind din ce parte vine vocea se îndreptă sprei cei doi bețivi și le spuse:
- Eu știu drumul și n-am nevoie de lumină. Felinarul este pentru voi, niște orbi cu ochii larg deschiși care, deși ziceți că vedeți, vă izbiți de mine!
Morala:
Ametistul este pentru a nu te îmbăta, pentru a nu fi ametiț, (din greaca "Ametistos") dar nu cu băutură, ci cu ignoranța! Ignoranța este aceea care ne duce pe căi greșite și ne face să credem ca vedem corect lucrurile, când, in realitate, suntem niște orbi cu ochii larg deschiși
Ametistul ne ajută să nu ne îmbătăm cu apa rece (cum spuneau bătrânii, care știau ei ce știau). Ne ajută să vedem lucrurile în limpezimea si realitatea lor neromanțată! Este oglinda care ne ajută sa ne vedem, nu cât suntem de frumoși ci ... cum arătăm în realitate!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Ametiste 8 mm, Ametiste lacrima 25x12mm, Snur multifir violet

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 38,5 gr.
Pandantiv: 25x12x6mm / 3 gr.
Cercei: 45mm /1,8+1,8 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023