Set 4 coliere handmade - perle naturale de cultura si margele de nisip (cod1057)

280 LEI300 LEI

Adăugați o notă de rafinament și eleganță garderobei dumneavoastră cu acest set format din 4 coliere handmade, la baza gatului, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un plus de strălucire ținutelor zilnice.
Colierul negru: Realizat din mărgele de sticlă tubulare, acest colier emană un aer misterios și sofisticat. În centrul colierului, se află o perlă de cultură, care contrastează frumos cu nuanța închisă a mărgelelor. Langa perla, o mică stea din oțel inoxidabil adaugă un detaliu modern și subtil, capturând atenția fără a domina designul.
Colierul alb: Elegant și rafinat, acest colier este alcătuit din mărgele de sticlă tubulare, care reflectă lumina într-un mod delicat. Perlă de cultură din centru, de culoare Prussian Blue, se integrează armonios în paleta albă a colierului, aducând o notă de puritate. Steaua din oțel inoxidabil, plasată langa perla, adaugă un contrast subtil și un strop de strălucire metalică.
Colierul verde: Acest colier vibrant este compus din mărgele de sticlă tubulare, aducând o notă de prospețime și energie. Perlă de cultură din centru se evidențiază pe fundalul verde, creând un efect de contrast plăcut. Steaua din oțel inoxidabil adaugă un element modern și echilibrat, completând designul.
Colierul mov-prună: Cu mărgele de sticlă tubulară în nuanțe de mov prună, acest colier emană eleganță și profunzime. Perlă de cultură albă din centru adaugă un punct de lumină, în timp ce steaua din oțel inoxidabil aduce o notă de modernitate și stil. Nuanțele de mov și prună accentuează frumusețea subtilă a acestui colier.

Colierele se așază delicat la baza gâtului, fiind usor asimetrice.
Designul simplu, dar sofisticat, face aceste coliere potrivite pentru diverse stiluri vestimentare, de la rochii elegante la bluze casual.
Perlele de cultură naturale simbolizează puritatea și eleganța atemporală si sunt cunoscute pentru frumusețea lor delicată și strălucirea lor iridescentă. Totodata, perlele adauga un farmec subtil și o eleganță clasică acestor coliere.

Coliere handmade, la baza gatului, usor asimetrice, realizate din perle de cultura naturale- forma neregulata (8~10 mm), bile otel inoxidabil (2 mm), steluta otel inoxidabil (10 mm), margele de nisip tubulare ( 7-8 mm), elemente metalice din otel inoxidabil. Inchidere tip lobster din otel inoxidabil.
Lungimea desfasurata - aprox 44 cm (cel negru si cel alb, 43 cm (cel verde si cel mov-pruna)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile inox, inchidere lobster otel inoxida, margele nisip tubulare, otel inoxidabil, perle, perle cultura, perle naturale

Dimensiuni: Lungimea desfasurata - aprox 44 cm (cel negru si cel alb), 43 cm (cel verde si cel mov-pruna)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024