Servicii de plisat manual

120 LEI

Postarea se refera la serviciul de plisat (solat) manual oferit în atelierul nostru. Prețul este costul manoperei pentru un panou de pliseu. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

SOLAT - un panou este un semicloș (jumătate de cerc) din care se poate obține o fustă*.

Cele două variante sunt:
* SCURT (lungime maxim 70 cm) preț: 120 lei
*LUNG (lungime maxim 118 cm) preț: 140 lei


Acesta este cel mai frecvent folosit tip de pliseu, flatând silueta feminină, datorită croiului în cloș care nu adaugă volum în zona taliei însă permite amploare în partea de jos a fustei.

(*Dacă se folosesc materiale mai fine precum voal sau tulle, este posibil să fie nevoie de mai mult de un panou plisat pentru a obține o fustă suficient de amplă.)

Întrebari frecvente:

PUTEȚI PLISA MATERIALUL CLIENTULUI? Desigur! Tarifele de mai sus se referă la plisarea materialului trimis de client gata croit după instrucțiunile pe care le oferim noi și finisat. Dacă aveți nevoie să croim și finisăm noi materialul, se adaugă o taxă de la 25 la 50 lei în funcție de tipul de material.

Procedeul implică anumite riscuri și apariția unor mici defecțiuni în material. Situațiile acestea sunt rare și de înțeles dat fiind natura manuală a întregului proces.

ATENȚIE! Pentru toate modelele solate, când se croiește materialul NU se elimină zona din centru, care marchează talia. Aceasta se taie după plisare. Va rugam sa ne contactati inainte de a croi materialul pentru a stabili detaliile necesare.

COLABORAȚI ȘI LA DISTANȚĂ? Da. Discutăm toate detaliile, expediați materialul prin curier (atelierul este în Baia Mare) și achitați în cont contravaloarea facturii. În termenul stabilit de comun acord, revenim cu poze cu pliseul și îl expediem. Taxa de expediere este achitată de client fie la curier, fie în avans, odată cu valoarea facturii (detaliu pe care îl stabilim înainte de a factura).

CE TIP DE MATERIALE SE POT PLISA? Noi putem plisa orice tip de material. Pliseurile se mențin cel mai bine în timp pe materiale sintetice. Pliseurile pe materiale naturale cum ar fi lâna sau mătasea au nevoie de îngrijire specială și nu rezistă în contact cu umiditatea. Așadar, pliseurile pe astfel de materiale sunt reușite, însă trebuie purtate cu grijă și atenție. Nu recomandăm plisarea unor materiale precum bumbac,
vâscoză sau materiale sintetice cu grad ridicat de elasticitate. Pentru pliseuri personalizate (mâneci, elemente decorative etc.), vă rugăm să ne contactați cu detalii ca să vă putem comunica prețul în funcție de necesități.

În imagini puteți vedea un superb panou plisat manual în atelierul nostru. Poate fi folosit pentru realizarea unei fuste sau rochii elegante și deosebite. Combinațiile ce se pot realiza acest tip de pliseu sunt nenumărate, și este diferit de ceea ce se găsește în comerț (metraj plisat) prin faptul ca pliseul este realizat în cloș (solat), astfel că fusta capătă amploare la bază în timp ce în zona taliei nu adaugă volum.
Lungimea panoului este de aproximativ 70 cm. Se poate scurta înainte de coasere din partea de sus, astfel nefiind afectata zona tivului, care este perfect plisată.


Întreținerea pliseurilor din materiale sintetice:
-curățătorie chimica SAU
-spălare manuala cu apa ușor călduță și puțin detergent, cu uscare pe umeraș, sub greutate. Nu se aplica niciun fel de presiune (stoarcere) ci se lasă să se scurgă apa din fusta pusa pe umeraș pana la uscare. Aceste instrucțiuni sunt testate, pliseurile din materiale Sintetice tratate astfel nu se deteriorează în niciun fel.
Pliseurile rezista foarte bine la purtare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: stofa, tafta, tulle, voAL

Dimensiuni: personalizat

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • O vestă cu o culoare frumoasă, material de calitate și cu o inserție splendidă lucrată de mână pe spate. Călduroasă și practică, se face remarcată oriunde ai purta-o. Vă mulțumesc și recomand.

    17.11.2023

  • Foarte frumoasa bereta, livrata a doua zi și frumos împachetata. In adevărat cadou

    15.12.2022

  • Cât de frumos a fost împachetat coletul! Un adevărat cadou! Deși nu era pentru mine, m-am bucurat foarte mult deschizându-l. E foarte frumoasă capa! Recomand cu căldură!

    14.12.2022

  • Sunt super!!! Le vom purta cu mare drag la evenimentul nostru! Mulțumim!

    26.06.2021

  • O masca absolut superba,matase este de f buna calitate si lucrata impecabil.

    01.04.2021