Semn de masa "Rezervat"

De la 20 LEI

Cu eleganță și simplitate, semnul de masă "Rezervat" este o adiție subtilă și rafinată la orice spațiu dedicat. Realizat din lemn tăiat cu precizie și gravat cu laser pentru o claritate excepțională, acest semn își face simțită prezența într-un mod subtil, dar ferm.

Cu o atenție deosebită la detalii, fiecare parte a acestui semn este finisată cu grijă. Gravura pe ambele părți asigură o vizibilitate maximă din orice unghi, permitând o identificare ușoară și rapidă a mesei rezervate.

Baza dublată nu numai că conferă stabilitate, dar și adaugă un element de durabilitate semnului. O parte a bazei este vopsită pentru a crea un contrast subtil și atrăgător, aducând astfel în evidență cu eleganță rezervarea.

În timp ce își îndeplinește scopul practic, acest semn de masă 'Rezervat' adaugă și un strop de rafinament și stil oricărui mediu, indiferent dacă este vorba despre o întâlnire intimă la restaurant, un eveniment corporate sau o petrecere privată.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lemn

Dimensiuni: 13x6x6

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Ok

    04.09.2024

  • Buna ziua, Felicitari pentru conceptia tehnica si precizia dimensiunilor la picioruse pentru tabla de rummy. Sunt deosebit de practice atat la sustinerea placilor de joc,cat si la fixarea pieselor in cutia de pastrare. Cu stima. George

    Anonim | 10.08.2024

  • Sunt bune se potrivesc cu tablele de joc pe câte le am. Sunt puțin mai groase ca cele originale iar din punctul meu de vedere mai bune ca sunt stabile.

    Anonim | 05.08.2024

  • Foarte bună comunicarea cu vânzătorul! Super prompt și dedicat! Produse de calitate care se potrivesc!

    28.07.2024

  • Recomand! Totul a fost foarte bine!

    13.07.2024