Plisat manual, pliseuri deosebite care, prin diferențele de dimensiune, creează un model aparte

550 LEI

Fusta plisata manual dintr-o stofă subțire, cu ținută. Materialul se comporta foarte bine la purtare, forma și stabilitatea pliseurilor nefiind afectată.

Se poate realiza si strict plisarea materialului clientului, in acest caz costul manoperei pentru plisat este de 300 lei per panou de pliseu. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

LA COMANDA: Fusta din imagini nu este disponibila, dar putem realiza același model din același tip de material în culoare identica sau în alte culori. Va rugam sa ne trimiteți un mesaj cu talia, lungimea dorita și culoarea pentru fusta. În scurt timp vom reveni cu mesaj cu detaliile bancare pentru achitarea contravalorii fustei în avans. După aceea, fusta se realizează în termenul stabilit de comun acord (în general, în 3-5 zile lucrătoare de la achitarea avansului putem face livrarea).


Intretinere: fusta va fi păstrată pe umeraș. Tecomandăm curățarea uscata pentru cele mai bune și sigure rezultate. Totuși, se poate spala manual, cu apă ușor călduță și detergent blând, în cantitate mică; uscarea se face pe umeraș. Dacă se respecta aceste instrucțiuni minime, pliseurile se păstrează în forma perfecta.

Dimensiuni:
Personalizabile.

Materiale:
Stofă subțire, fermoar


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: stofa

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (10 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • O vestă cu o culoare frumoasă, material de calitate și cu o inserție splendidă lucrată de mână pe spate. Călduroasă și practică, se face remarcată oriunde ai purta-o. Vă mulțumesc și recomand.

    17.11.2023

  • Foarte frumoasa bereta, livrata a doua zi și frumos împachetata. In adevărat cadou

    15.12.2022

  • Cât de frumos a fost împachetat coletul! Un adevărat cadou! Deși nu era pentru mine, m-am bucurat foarte mult deschizându-l. E foarte frumoasă capa! Recomand cu căldură!

    14.12.2022

  • Sunt super!!! Le vom purta cu mare drag la evenimentul nostru! Mulțumim!

    26.06.2021

  • O masca absolut superba,matase este de f buna calitate si lucrata impecabil.

    01.04.2021