Pandantiv ''Spiral Out''

710 LEI

Imaginati-va ca in urma cu milioane de ani, oceanele erau populate de creaturi fascinante numite amonoizi. Aceste moluste marine, acum disparute, si-au lasat amprenta sub forma fosilelor de amonit, care astazi ne incanta privirea si ne umplu sufletul de mister si reverenta.
Lumea lor era una de maretie, unde energia era pura si abundenta, iar fiecare respiratie era incarcata de potential. Aceasta energie, captata in forma lor spiralata, a fost pastrata de-a lungul mileniilor, asteptand sa fie redescoperita si inteleasa.
Amonitul, cu spirala sa perfecta, este mai mult decat o fosila; este un simbol al schimbarii, al miscarii pozitive si al energiei transformatoare. Spirala amonitului respecta principiile Geometriei Sacre si ale Proportiei de Aur, simbolizand armonia, echilibrul si ordinea universului. Se spune ca aceasta forma naturala atrage si filtreaza energia negativa, eliberand in schimb energie proaspata si pozitiva
Amonitul a fost venerat de multe culturi antice, fiind asociat cu zeul Amun (Amon), zeul suprem al preotilor tebani in mitologia egipteaza , un zeu al soarelui, adesea reprezentat cu cap de berbec. In traditiile spirituale, amonitul este considerat un instrument de activare a energiei Kundalini, energia primordiala care se afla la baza coloanei vertebrale si care reprezinta sursa vietii si a vitalitatii.
Mi-am dorit de mult timp sa creez bijuterii cu aceste minunate fosile, pe care eu personal le vad ca pe un portal catre acea lume straveche. Prin intelegerea si acceptarea energiei lor, putem invata lectii valoroase despre perseverenta, adaptabilitate si longevitate.
Amonitii sunt o poveste in sine. O poveste despre oceanele antice, despre creaturi mitice si despre energia eterna si sacra a naturii. Sper sa vedeti in acest pandantiv un adevarat talisman care sa va ajute sa va conectati cu istoria Pamantului, cu geometria sacra si cu energia pozitiva care ne inconjoara. Doar atunci cand ne deschidem mintea si inima catre invataturile trecutului, putem sa ne transformam si sa evoluam cu adevarat.
--------------------------------------------------------------------------------------
Caractesristici:
- Pandantiv realizat integral manual, din argint 999, 950, amonit si cristale cubic zirconia imitatie de safir.
- Argintul a fost antichizat si apoi lustruit, pentru a scoate in evidenta textura. Aspectul final al metalului este mat cu zone lucioase.
-Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
- Pandantivul face parte din colectia ''Atlantis''
- Dimensiuni: lungime aproximativ 8 cm
- Greutate: 26 g


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023