Olivieră pentru Restaurant

100 LEI

Adaugă Eleganță Pe Masa Ta: Olivieră pentru Restaurant - Stil și Utilitate într-un Singur Accesoriu!

Descoperă soluția perfectă pentru organizarea elegantă a meselor în restaurante, localuri fast food și cafenele - Oliviera pentru Restaurant din lemn este tăiată cu laser și finisat cu atenție.

Conceput pentru a satisface cerințele riguroase ale industriei de ospitalitate, acest suport este mai mult decât un simplu accesoriu - este un element esențial pentru a crea o atmosferă plăcută și ordonată în orice locație.

Fabricat din lemn de înaltă calitate și tratat cu grijă pentru a rezista utilizării intense, această olivieră este o alegere practică și elegantă pentru orice afacere din domeniul alimentației.

Cu un design rafinat și o construcție solidă, această olivieră este gata să își îndeplinească scopul în orice mediu, aducând un plus de stil și organizare pe fiecare masă sau tejghea.

Asigură-te că clienții tăi se simt bineveniți și îngrijiți cu această olivieră de înaltă calitate, care completează perfect estetica și funcționalitatea spațiului tău de servire. Optează pentru calitate și stil - alege Olivieră pentru Restaurant din lemn!

Dar asta nu e tot! Poți face această olivieră cu adevărat a ta cu o gravură GRATUITĂ a logoului sau inscripției tale și a numarului mesei, astfel poți selecta potrivirea perfectă pentru estetica localului.

În plus, această olivieră poate fi făcută la dimensiunile pe care le dorești pentru a acomoda perfect dimensiunile șervețelelor și a solnițelor pe care le folosești.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lemn

Dimensiuni: 27x13x27 cm
Dimensiuni interioare
Spațiu 1: 6x6x5 cm
Spațiu 2: 6x6x7 cm
Spațiu 3: 6x6x7 cm
Spațiu 4: 6x6x5 cm
Spațiu 5: 4x5x5 cm
Spațiu 6: 17x5x7 cm
Spațiu 7: 4x5x5 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Ok

    04.09.2024

  • Buna ziua, Felicitari pentru conceptia tehnica si precizia dimensiunilor la picioruse pentru tabla de rummy. Sunt deosebit de practice atat la sustinerea placilor de joc,cat si la fixarea pieselor in cutia de pastrare. Cu stima. George

    Anonim | 10.08.2024

  • Sunt bune se potrivesc cu tablele de joc pe câte le am. Sunt puțin mai groase ca cele originale iar din punctul meu de vedere mai bune ca sunt stabile.

    Anonim | 05.08.2024

  • Foarte bună comunicarea cu vânzătorul! Super prompt și dedicat! Produse de calitate care se potrivesc!

    28.07.2024

  • Recomand! Totul a fost foarte bine!

    13.07.2024