Lumanare parfumata Peony and Blush Suede

65 LEI

Lumanare parfumata din ceara naturala de soia, turnata manual in cutie metalica.

Lumanarea este intr-o cutie metalica, de culoarea mov pastel , perfecta pentru a fi luata in vacanta, caci nu se sparge. Fie ca mergi la mare sau la munte, cu cortul sau in weekend la familie, e perfecta pentru a-ti impregna amintirile frumoase in parfumul ales de tine.

Lumanarea are un fitil, contine 190 g de ceara de soia si arde aproximativ 48 de ore. Pentru o ardere corecta a lumanarii, citeste ghidul de intretinere atasat.

Experimenteaza eleganta rafinata a uleiului parfumat "Peony & Blush Suede". Bujorul si marul deschid dansul aromatic, urmate de acordurile romantice ale trandafirului si garoafelor. Violetele si prunele adauga sau noteaza subtila de gingasie, iar combinatia de mosc si ambra completeaza aceasta creatie sofisticata. Un parfum delicat, feminin, ce te poarta in simturi primavara.

Toate produsele noastre sunt create manual, iar pentru luminari folosim exclusiv ceara din soia 100% naturala, care este amestecata cu uleiuri parfumate. Aceasta este apoi turnata in straturi pentru a asigura distributia uniforma a parfumului.

Daca ai cumparat sau ti s-a oferit o lumanare parfumata de la noi, te rugam sa ne lasi un feedback pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceara de soia, Cutie metalica, Fitil din bumbac, Ulei parfumat

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 21 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare