Kunzit - Pandantiv "Spiral Of Life" cu piatră rulată de Kunzit. UNICAT. Pandantiv handmade. Cristale naturale. Pandantiv pentru eliminarea negativității. Ideal pentru conectarea cu Iubirea Divină.

100,79 LEI143,99 LEI

Cristalul natural de Kunzit a fost montat manual în fir din cupru negru cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătite pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient. Pandantivul a fost atașat unui șnur negru lucios cu închidere reglabilă astfel încât să poată fi purtat în zona dorită (în dreptul gâtului, inimii sau plexului solar).

Pandantivele Spiral Of Life au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apă curentă (de la robinet), sare grunjoasă românească de la Salina Turda, lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzica meditativă, mantre, reiki. După achiziționarea acestui minunat pandantiv vei primi "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" în format PDF sau JPG.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

--------------------
KUNZITUL ARE PUTEREA DE A DISPERSA NEGATIVITATEA.

Piatră extrem de spirituală, dotată cu o vibraţie mare, trezeşte centrul inimii şi suscită dragostea necondiţionată, generând gânduri afectuoase şi facilitând comunicarea. Iradiază pace şi este în legătură cu iubirea universală.

Kunzitul induce o stare meditativă profundă şi focalizată. Benefic persoanelor cărora le este greu să intre în starea de meditaţie.

Sporeşte creativitatea, încurajează modestia şi dorinţa de a ajuta.

Kunzitul este o piatră protectoare, care acţionează asupra individului şi a mediului său înconjurător. Are puterea de a dispersa negativitatea. Apără aura de energiile nedorite înconjurând-o cu un înveliş protector şi dispersează entităţile ataşate şi influenţele mentale ale acestora. Induce capacitatea de autoapărare chiar şi într-o mulţime.

Kunzitul intensifică câmpul energetic ce înconjoară corpul.

În plan psihologic, kunzitul încurajează exprimarea personală şi permite libera manifestare a sentimentelor. Îndepărtează obstacolele şi facilitează adaptarea la presiunile vieţii. Permite recuperarea amintirilor blocate. Salutar pentru persoanele care s-au maturizat prea repede, redându-le încrederea şi inocenţa pierdute. Promovează toleranţa faţă de ceilalţi, dar şi faţă de propria persoană. Diminuează anxietatea produsă de stres.

În plan mental, kunzitul facilitează introspecţia şi capacitatea de a acţiona plecând de la o critică constructivă. Are puterea de a uni intelectul, intuiţia şi inspiraţia.
Kunzitul poate fi utilizat pentru a elimina reziduurile emoţionale şi a elibera emoţiile. Alungă supărarea, în special pe cea provenită din vieţile anterioare. Inlătură rezistenţa şi facilitează compromisurile între nevoile personale şi cele ale celorlalţi.

Efectul pozitiv al kunzitului asupra stării de spirit este benefic depresiei provocate de cauze emoţionale. Excelent pentru tratarea atacurilor de panică.

În plan spiritual, activează chakra inimii şi o aliniază cu chakra gâtului şi al treilea ochi.

În plan fizic, blochează stresul geopatic. Foarte eficace de purtat ca pandantiv sau lipit de telefonul mobil, dar şi de alte echipamente ce emit radiaţii electromagnetice.
--------------------
JudyHall - "TotulDespreCristale"


**** Prețul pandantivului include:
- un pandantiv asemănător cu cel din imagini
- un șnur negru lucios cu închidere reglabilă
- un săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor


*** Toate cristalele sunt purificate dar tot recomand să urmați pașii din "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

** Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

!!! Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Kunzit, Piatră rulată, Sârmă cupru, Șnur negru

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
36 × 26 × 13 mm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea