Kit DIY Carte Pop Up Jack și Vrejul de Fasole

De la 45 LEI60 LEI

Acest kit DIY de carte pop-up Jack și Vrejul de Fasole este ideal pentru copii, fiind o activitate de familie captivantă și educativă, perfectă de realizat împreună. Copiii vor colora, decupa și asambla cartea 3D, iar videoclipul inclus vă va ghida pas cu pas în acest proces distractiv. Este posibil ca cei mici să aibă nevoie de ajutor la asamblare, dar experiența va fi una plină de învățăminte și bucurie.

Am adaptat puțin povestea clasică: în timp ce urcă vrejul de fasole, Jack obosește și se gândește să se întoarcă, dar alege să continue, demonstrând importanța perseverenței. Deși fură găina cu ouă de aur, Jack simte remușcări și o returnează uriașului, care se dovedește a nu fi atât de înfricoșător și îl răsplătește cu un ou de aur.

Ce veți primi:

- 5 pagini ale cărții
- Coperta din față și coperta din spate ale cărții (hardcover)
- Elementele 3D/pop-up pe care copiii le vor lipi pentru a asambla cartea.
- Un mini-handbook care vă va ghida în procesul de asamblare a cărții.
- Un cod QR care vă va direcționa către un videoclip pe canalul de you tube Pixieishcreations, unde puteți vedea cum am asamblat eu cartea.

Dacă aveți întrebări, sunt aici să vă ajut. Înțeleg că acest concept poate părea provocator la început, dar cred cu tărie că proiectul va încuraja copiii să citească și să învețe, implicându-i activ în crearea unei cărți 3D.

Acest kit a fost creat și ilustrat de mine, gândit special ca activitate handmade. Veți primi kit-ul neasamblat și îl veți putea construi urmând instrucțiunile incluse.

Sper să vă bucurați de acest proiect creativ! Mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: hartie, mucava

Dimensiuni: 15 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 20 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Plata la livrare
Revolut