Kit de asamblare carte pop-up pentru copii - CULORILE MĂRII

De la 30 LEI50 LEI

Acest kit DIY de carte pop-up le arată copiilor cum animăluțele din adâncuri își schimbă culorile și cum se adaptează pentru a supraviețui. Vei descoperi de ce unele sunt atât de colorate, iar altele se ascund perfect în mediul lor!

Este o activitate plăcută pentru întreaga familie, perfectă pentru a fi realizată împreună cu cei mici. Copiii vor avea nevoie probabil de ajutor la asamblare, dar videoclipul inclus va oferi instrucțiuni pas cu pas. Vor colora, vor decupa diferitele elemente și vor asambla cartea 3D.

Pentru a viziona un videoclip cu această carte și cu multe alte cărți pop-up create de mine, vizitați canalul meu de YouTube, Pixieishcreations.

Ce veți primi:

- 5 pagini ale cărții
- Coperta din față și coperta din spate (hardcover)
- Elemente 3D/pop-up pe care copiii le vor lipi pentru a asambla cartea
- Un mini-handbook care vă va ghida în procesul de asamblare
- Un cod QR care vă va direcționa către un videoclip pe canalul meu de YouTube, Pixieishcreations, unde puteți vedea cum am asamblat eu cartea

Pentru orice întrebări, sunt la dispoziția dumneavoastră. Înțeleg că acest proiect poate părea o provocare la început, dar sunt convinsă că va stimula curiozitatea copiilor de a citi și de a învăța, oferindu-le ocazia de a participa activ la crearea unei cărți 3D.

Menționez că acest kit a fost creat și ilustrat de mine și este special conceput pentru activități handmade. Kit-ul vine neasambalat, iar dumneavoastră îl veți asambla urmând handbook-ul inclus. Sper să vă placă! Vă mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: hartie, mucava

Dimensiuni: 15 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 20 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Plata la livrare
Revolut