Kit cadou de gradinarit urban, Uplift Zamburi cu grai, flori si mesaje

De la 96 LEI112 LEI

Kit cadou de gradinarit urban, Uplift Zamburi cu grai
Transformă orice spațiu urban într-o oază verde cu acest Kit cadou de grădinărit urban de la Uplift. Perfect pentru iubitorii de natură și grădinărit, acest kit este conceput pentru a aduce bucurie și culoare în viața ta și a celor dragi. Oferă un cadou care vorbeste pentru tine și o experiență memorabila de conectare cu natura.

Kitul de plantare de tip hobby este destinat amatorilor și include: 220g (la umplere produs higroscopic subiect de schimbări în greutate) substrat pentru plante (compost din turbă, nucă de cocos și fibre naturale de lemn, perlit horticol din rocă vulcanică expandată, cărbune activat, granule de argilă), o doză de semințe cu mix de flori de camp, suficientă pentru o plantare (minim 0.05 grame), o paletina din lemn, un pulverizator de apă și coaster din lemn natur. Vă recomandăm urmarea cu atenție a instrucțiunilor de utilizare a produsului!

Beneficii:

- Cadou inedit ce se face imediat remarcat. Un mod minunat de a arăta aprecierea și de a aduce zâmbete pe fețele celor dragi.
- Modest, practic și deosebit de elegant rămâne cu siguranță în centrul atenției, pe termen lung.
- Ușor de utilizat: Ideal pentru începători, acest kit oferă toate elementele necesare pentru a începe grădinăritul urban.
- Decorativ: Florile aduc un strop de natură în mediul urban, îmbunătățind estetica oricărui spațiu.

Uplift oferă o gamă variată de kituri si seturi cadou eco-friendly, potrivite pentru diverse ocazii speciale. Kiturile noastre de plantare sunt concepute pentru a oferi beneficii atat pentru mediul inconjurător, cat și pentru destinatari.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: 10x10x7,5 CM

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Revolut