Inel ''The Abyss''

420 LEI

Ca niste creaturi care strabat acest Pamant, uitam uneori ca oceanele acopera 71% din planeta si ca 50-80% din toate formele de viata se gasesc in adancurile lor. Imi imaginez ca exista mereu mai mult decat ceea ce putea vedea cu ochiul liber, si gasesc acest lucru magic de frumos, dar totodata si un pic infricosator.
Am fost mereu intrigata de legendele marii Atlantida si civilizatii disparute, povesti despre sirene, creaturi marine antice si comori pierdute. Aceste povesti imi alimenteaza imaginatia si ma ajuta sa aduc o nota de magie lucrarilor mele.
Adancurile oceanelor au fost intotdeauna asociate cu mistere si mituri antice. In multe culturi, marile adanci sunt vazute ca un loc al inceputurilor si al fortelor primordiale, reflectand fascinatia noastra eterna pentru necunoscut si originile vietii.
Textura complexa a inelului duce cu gandul la elemente naturale, ganditi-va la solzii unei creaturi mitologice marine sau la unduirile delicate de pe fundul oceanului. Nuanta albastra profunda a safirului imi aminteste de adancimea si serenitatea oceanului, simbolizand intelepciunea si adevarul, iar modul in care l-am montat a fost special ales astfel incat sa concure la estetica generala a inelului.
----------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristici:
- Inel unicat, cu textura de inspiratie marina, realizat integral manual, din argint fin si safir albastru.
- Argintul a fost antichizat si apoi lustruit, pentru a scoate in evidenta textura. .
-Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
Inelul face parte din colectia ''Atlantis''
- Masura: 47 (-5)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023