Geanta piele naturala dama casual

369 LEI

Aceasta geanta este accesoriul perfect pentru a completa orice tinuta eleganta sau casual. Cu un design simplu dar rafinat,este potrivita pentru orice ocazie, de la birou pana la iesiri in oras.

Geanta are un compartiment principal , care poate găzdui cu ușurință majoritatea telefoanelor mobile de dimensiuni standard, cardurile, cheile sau alte obiecte mici. Cureaua ajustabilă îți oferă posibilitatea de a o purta comod pe umăr sau crossbody, pentru a avea acces cu usurina la ea.

Materialul de calitate superioara si combinatia de culori fac din aceasta geanta un accesoriu durabil si elegant. Culoarea alba adauga un element de contrast subtil, care atrage privirile si aduce un plus de stil oricarei tinute.

Indiferent dacă ești în mișcare sau doar vrei să ai telefonul si cateva accesorii la indemana această geantă mică și minimalistă este alegerea perfectă.

Gențile din piele își vor păstra întotdeauna popularitatea printre cei care iubesc accesoriile simpliste, dar de calitate.Pielea naturală dezvoltă o patina frumoasă, făcând geanta să arate și mai bine în timp, transformând-o într-un accesoriu atemporal . Cicatricile, zgârieturile și modificările de culoare ale pielii naturale nu ar trebui considerate ca defecte. La fel ca amprentele umane, fiecare bucată de piele este unică și are nuanțele și modelele sale, prin urmare urmele și zgârieturile contribuie doar la aspectul vintage al articolului!

Investește în acest accesoriu practic și elegant pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi!

Dimensiuni :18 cm /11 cm/5 cm


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: piele naturala

Dimensiuni: 18/11/5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit comanda! Vreau sa ofer 5*...Recomand ....pachetul si produsul e de 10*...produs de calitate si foarte frumos...felicitari pentru ce faceti

    27.04.2022

  • Sunt foarte multumita...lucrat foarte frumos...

    17.09.2021

  • Excelent, produs cu talent și multă grijă pentru detalii. Foarte buna comunicare, livrare rapida, prezentare atractiva; categoric un shop pe care îl recomand din toată inima.

    29.10.2020

  • Fara comentariu

    05.07.2022

  • Fara comentariu

    01.07.2022