Eșarfă albă cu broderie BIANCA

50 LEI

Elegantă și delicată, cu broderie și paiete translucide discrete, eșarfa BIANCA este ideală pentru dezgătit mireasa, dar și în alte împrejurări și ținute alese de creativitatea ta!

Ambalare individuală gratuită în cutie elegantă cu fundiță din panglică satinată -realizate manual-, perfectă pentru un cadou minunat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cu broderie și paiete translu, voal alb cu aspect striat

Dimensiuni: 60 x 160 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier: 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • Esarfa este superba si de foarte buna calitate iar comanda a ajuns repede. Multumesc pentru promtitudine! Cu siguranta voi reveni pe site si pt. alte comenzi. O zi minunata!

    Anonim | 27.08.2024

  • Minunata !Am comandat-o special pentru vacanta in Grecia ! Este mai frumoasa decat in poza! Voi reveni cu drag! Produsele vin atat de frumos ambalate si se simte dragostea creatoarei de frumuseti!Multumesc

    Anonim | 18.08.2024

  • Pot acorda 10 stele? Este un creatie care m-a lasat fara cuvinte. Cerceii sunt foarte frumosi in realitate si arata atat de bine la purtare. Multumesc, Dorothea!

    05.08.2024

  • Am daruit aceasta esarfa verisoarei mele ,care a fost absolut incantata!Stiam ca asa va fi,pentru ca tot ce cumpar din acest magazin pare atins de magie !Totul este facut cu dragoste! Recomand

    29.07.2024

  • Dacă vara, marea, soarele s-ar reuni într-o bijuterie, cu siguranță s-ar regăsi în minunățiile Art.Wear! Mulțumesc, Thea! Recomand din suflet!

    19.07.2024