Deodorant cu ulei esential de tămâie

30 LEI

Deodorant lotiune, usor de aplicat, care nu lasa urme pe haine.
Efectul antibacterian al deodorantului este dat de ingrediente specializate, care sunt: piatra de alaun, zinc ricinoleat, Lemonester , extract de tamaie.
Zincul ricinoleat este un agent deodorant si neutralizator de mirosuri eficient, obtinut pe baza de ulei de ricin si oxid de zinc, absolut natural.
Piatra de alaun este o sare care se gaseste sub forma de cristal. . Ajuta la reglarea transpiratiei naturale a pielii, reducand fluxul acesteia si luptand impotriva bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute.
Lemonester este un ctiv deodorant non-microbicid, obținut din resurse naturale, care inhibă descompunerea enzimatică a componentelor transpirației, împiedicând formarea mirosului neplăcut, fără a afecta flora naturală a pielii.
Extractul de tamaie Boswellia este poate cel mai puternic antibacterian, distrugand bacteriile ce se formeaza la nivelul pielii, odata cu transpiratia. El are si rol de reparare a pielii.
Deodorantul se aplica pe pielea curata si uscata si se maseaza usor pana intra in piele.
Flaconul se va agita inainte de utilizare.
Se pastreaza la loc racoros. Nu se lasa la indemana copiilor.
Garantie 6 luni de la data prepararii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: conservant natural, emulsifiant, extract de tămâie, lemonester, piatra de alaun, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei esential de tamaie, zinc ricinoleat

Dimensiuni: 65 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare