Colier statement handmade unicat- piele, lemn, howlite (cod1050)

150 LEI

Colierul este conceput într-un stil boho-chic, îmbinând elementele naturale într-un mod armonios. Pielea naturală are o textura moale si rezistenta, iar mărgelele de lemn și howlite sunt aranjate strategic pentru a crea un efect vizual captivant.
Colierul este realizat din piele naturală, margele de lemn natur distribuite în mod echilibrat pe colier, oferind o notă rustică și autentică si bulgarasi de howlite, de sinteza, albastru, care contrastează frumos cu pielea naturală și mărgelele de lemn. Mărgelele de howlite variaza în dimensiune pentru a crea un design dinamic și interesant.
Tubul negru din silicon este amplasat elegant la baza gâtului pentru un efect vizual puternic și contemporan.
Acest colier statement este perfect pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un accent deosebit unei ținute casual. Fie că este purtat la un eveniment de seară, la o petrecere în aer liber sau ca parte a unei ținute de zi cu zi, colierul va atrage cu siguranță complimente și va sublinia personalitatea și stilul unic al purtătoarei.
Prin combinația sa de piele naturală, mărgele de lemn și howlite de sinteza, acest colier statement emană o eleganță naturală și un farmec atemporal, fiind o alegere ideală pentru iubitoarele de bijuterii unice și lucrate manual.

Colier statement, la baza gatului, realizat din piele naturala (37 mm x 48 mm), howlite de sinteza in forma de bulgarasi (aprox 15 mm x 18 mm), margele de lemn (18 mm), bile otel inoxidabil (6 mm, 5 mm), elemente metalice, tub silicon negru. Inchidere tip lobster. Lungimea desfasurata - 47 cm.
Produs unicat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile inox, howlite, margele lemn, piele naturala, sarma memorie, tub silicon

Dimensiuni: lungimea desfasurata - 47 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024