Colier handmade - jad si perle cultura (cod1045)

160 LEI

Adăugați o notă de rafinament și eleganță garderobei dumneavoastră cu acest colier handmade unic, perfect pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un plus de strălucire ținutelor zilnice. Colierul, care se așază delicat la baza gâtului, este confecționat din pietre semiprețioase de jad, verde deschis, cu un aspect lăptos, oferind o strălucire subtilă și naturală, și este înfrumusețat cu trei perle naturale de cultură plasate elegant în mijloc. Aranjamentul simetric al mărgelelor de jad și poziționarea centrală a perlelor conferă colierului un echilibru vizual plăcut. Designul simplu, dar sofisticat, face acest colier potrivit pentru diverse stiluri vestimentare, de la rochii elegante la bluze casual.
Perlele de cultură naturale simbolizează puritatea și eleganța atemporală si sunt cunoscute pentru frumusețea lor delicată și strălucirea lor iridescentă. Totodata, perlele adauga un farmec subtil și o eleganță clasică acestui colier.
Perlele naturale de cultură, amplasate central, aduc un element clasic și rafinat, contrastând minunat cu textura jadului. Acest colier este perfect pentru a adăuga un strop de eleganță și rafinament oricărei ținute, fie că este vorba de o ocazie specială sau de un eveniment cotidian.
Perlele folosite sunt de culoare crem, cu un diametru intre 8 si 12 mm, fiind riguros selectionate pentru a se potrivi perfect in designul colierului. Acestea sunt prinse una cate una, manual, folosind un fir de sarma de otel siliconata fina si rezistenta.
Colierul are o forma clasica, un rand de jad si perle la baza gatului, si este finalizat cu inchidere tip lobster, pentru o inchidere sigura.
Acest colier este alegerea perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un plus de strălucire ținutelor zilnice. Comandați acum și bucurați-vă de frumusețea unui accesoriu deosebit!


Colier handmade, la baza gatului, realizat din jad (6 mm), perle de cultura naturale- forma neregulata (8~11 mm), bile otel inoxidabil (2 mm, 5 mm), elemente metalice. Inchidere tip lobster din otel inoxidabil.
Lungimea desfasurata - 44 cm.

* Produs unicat *


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile inox, inchidere lobster otel inoxida, jad, otel inoxidabil, perle, perle cultura, perle naturale

Dimensiuni: 44 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024