Cercei lungi '' Make a wish upon a starfish''

345 LEI

Stelutele de mare complimentate de o perla delicata in forma de inima, confera acestei perechi de cercelusi un echilibru perfect intre frumusete si semnificatie.
Stelele de mare nu sunt doar creaturi marine fascinante, ci si simboluri mitologice bogate, regasite in diverse culturi si legende din intreaga lume. Aceste povesti si mituri adauga un strat de mister si veneratie acestor creaturi minunate.
In mitologia greaca, steaua de mare este adesea legata de povestea Afroditei, zeita iubirii si frumusetii. Conform legendei, atunci cand Afrodita a iesit din spuma marii, stelele de mare s-au adunat in jurul ei ca un semn de protectie si prezenta divina. Aceste creaturi marine erau vazute ca simboluri ale iubirii si frumusetii, protejandu-i pe cei care le intalneau.
Steaua de mare este, de asemenea, asociata cu povestea lui Perseu si Andromeda. Conform mitului, Andromeda a fost transformata intr-o constelatie dupa ce a fost salvata de Perseu de un monstru marin. Steaua de mare simbolizeaza aceasta transformare si protectia divina acordata Andromedei, devenind un simbol al protectiei si transformarii.
In ansamblu, steaua de mare reprezinta teme universale de reinnoire, protectie, ghidare divina si interconectarea tuturor fiintelor vii cu lumea naturala. Aparitia sa unica si abilitatile sale remarcabile au starnit uimire si admiratie de-a lungul istoriei, facand din steaua de mare un simbol atemporal in cultura si mitologia umana.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristici:
- Realizati manual, din argint fin 999, argint 925 si perle de cultura in forma de inima.
-Cerceii sunt lucrati in serie mica, iar modelul poate diferi de la o pereche la alta.
Sistem de prindere: tije cu stopper.
-Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le confera unicitate.
Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
Dimensiuni: lungime aproximativa 8.5 cm.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023