Cercei lungi ''Bubbles bubbles everywhere''

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ca niste creaturi care strabat acest Pamant, uitam uneori ca oceanele acopera 71% din planeta si ca 50-80% din toate formele de viata se gasesc in adancurile lor. Imi imaginez ca exista mereu mai mult decat ceea ce putea vedea cu ochiul liber, si gasesc acest lucru magic de frumos.
Colectia Bubbles este o colectie vesela, creata cu multa bucurie si menita sa te reconecteze cu starea de beatitudine pe care o experimentezi in vacantele la mare.
Ce ar fi sa inchizi ochii si sa iti imaginezi adancurile oceanului? Aminteste-ti de lumea incantatoare care exista sub valurile marii, o lume unde frumusetea, diversitatea si armonia se imbina intr-un spectacol uimitor al minunilor naturii. Cu multitudinea lor de creaturi si mistere atemporale, oceanele si marile invita sa ne minunam de grandoarea lor si sa ne inspire sa pretuim si sa protejam acest taram extraordinar.
Lasa acesti cercei sa fie portalul tau personal catre taramul fermecat al adancurilor albastre si starea de fericire si liniste pe care ne-o ofera marea.
Caracteristici:
- Realizati manual, din argint fin 999, argint 925, rasina UV si email la cald.
- Cerceii sunt lucrati in serie mica, iar modelul poate diferi de la o pereche la alta.
- Sistem de prindere: tije cu stopper.
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le confera unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
- Dimensiuni: lungime aproximativa 10 cm.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023