Cercei emailati la cald ''Bali''

350 LEI

Acesti cercei emailati din argint sunt creati manual, inspirati de nuantele vibrante si hipnotice ale apelor din Bali. Designul abstract al cerceilor, cu motive ondulate si spirale, captureaza esenta valurilor care se sparg pe tarmurile exotice ale insulei Bali, aducand cu ei o parte din frumusetea si magia acestui loc fascinant.
Indiferent unde te-ai afla, acesti cercei te vor transporta la tarmurile insorite ale insulelor cu ape in culori paradisiace, oferindu-ti o senzatie de pace si relaxare de fiecare data cand ii porti.
De la turcoaz intens la albastrul profund al oceanului, aceste nuante m-au inspirat sa creez o bijuterie care sa reflecte aceasta frumusete. Asa au luat nastere acesti cercei, ganditi sa aduca un strop din farmecul apelor din Bali in viata ta de zi cu zi?
Caracteristici:
- Materiale: Cerceii sunt realizati din argint reciclat de inalta calitate, emailati manual in nuante vibrante de albastru si turcoaz, inspirate de culorile apelor din Bali.
- Design Abstract: Modelul emailat in nuante de albastru si turcoaz simbolizeaza miscarea valurilor si curentii marini, evocand linistea si energia apelor din Bali.
- Versatilitate: Potriviti pentru orice ocazie, cerceii pot fi purtati atat cu tinute casual, cat si formale, adaugand o nota de eleganta si unicitate fiecarei aparitii.
- Prezentare: Bijuteria vine insotita de o cutiuta delicata si de instructiuni de pastrare, asigurandu-se ca frumusetea lor va dura in timp.
- Dimensiuni: Aproximativ 2.5 cm, dimensiunea perfecta pentru a aduce un strop din apele Bali in viata ta de zi cu zi.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023