Cercei din malachit cu cruciulita

25 LEI

Cercei cu bile de malachit, cu un accesoriu metalic în formă de cruciulită.

Datorită influenței sale asupra chakrei inimii, Piatra malachit este adesea utilizată pentru a sprijini vindecarea emoțională. Purtarea unei bijuterii precum Cercei din malachit cu cruciulita poate ajuta la eliberarea traumelor și a durerilor emoționale din trecut, facilitând procesul de vindecare și de înțelegere a emoțiilor.

Malachitul este purtat pentru a atrage protectie, bogatie, sanatate si armonie.
Protectie: Malachitul este considerat un talisman de protectie in multe culturi, si poate fi purtat sau asezat in jurul casei pentru a proteja impotriva raului si a energiei negative.

Bogatie: Malachitul poate atrage bogatia si prosperitatea, si poate fi plasat in locuinta sau birou pentru a atrage aceste lucruri in viata purtatorului sau. Promovează succesul în afaceri și aduce noroc.

Sanatate: Malachitul este utilizat in medicina traditionala pentru tratarea afectiunilor pielii, ochilor, plamanilor si sistemului respirator. De asemenea, se poate purta sau plasa pe zonele din corp care au nevoie de vindecare.

Armonie: Malachitul poate ajuta la crearea unui mediu armonios si pozitiv, si poate fi asezat in camera sau birou pentru a atrage acest lucru.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile de malachit, cruciulite metalice, tortite de cercei

Dimensiuni: Bilele de malachit au dimensiuni de 8 mm. Tortitele cerceilor au mărime obișnuită.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar