Cercei copacul vietii aventurin

25 LEI

Cercei realizati din bile de piatra semipretioasă aventurin si discuri metalice cu simbolul Copacul vietii.
Aventurinul este renumit ca o piatră plăcută, blândă și benefică, care absoarbe undele negative și emanațiile dăunătoare de tot felul.
Pentru acești Cercei copacul vietii aventurin s-a folosit această piatră foarte îndrăgită, renumită pentru că este o piatră plăcută, blândă și benefică. Absoarbe undele negative și emanațiile dăunătoare de tot felul: unde electrice și electromagnetice, emise de linii de înaltă tensiune, unde telurice provenind de la fluxurile subterane și rețelele Hartman care traversează suprafața globului. În acest sens, este protector pentru spațiile în care locuim sau lucrăm și poate fi amplasat în cele patru colțuri ale caselor pentru a curăța atmosfera.

În religia creștină, copacul vieții este asociat cu viața veșnică. Povestea lui este spusă în cartea Genezei unde reprezintă un pom fructifer strălucitor, în mijlocul grădinii Edenului. La creștini, acest copac simbolizează nemurirea, dar și cunoașterea și diferența dintre bine și rău. Deci, când Adam și Eva au gustat din fructul interzis, au fost alungați din Grădină și au devenit ființe muritoare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: aventurin, bile de aventurin, discuri cu copacul vietii, tortite de cercei

Dimensiuni: Cercei copacul vieții aventurin: piatra sferica are 8 mm, copacul vietii 1,6 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar