Cercei asimetrici ''Shells''

350 LEI

In atelierul meu, am un vas imens plin cu scoici si cochilii de melci, fiecare cu povestea si misterul sau. Intr-o zi, scotocind printre ele, am dat peste o scoica mica si draguta, cu o textura aparte, care mi-a atras imediat atentia. Parca ma chema, asa ca am inceput sa o privesc mai atent si sa-mi imaginez cum ar arata ca un cercel la ureche. Nu a durat mult pana ce ideea a prins viata.
Asa s-a nascut o pereche de cercei unici, cu o textura bruta si naturala, exact asa cum imi place mie. Aproape ca ma duc cu gandul la comorile fosilizate, ascunse sub valurile timpului, fiecare avand o poveste proprie, stearsa de trecerea anilor.
Scoicile, din cele mai vechi timpuri, au fost simboluri ale misterului si frumusetii oceanului. Ele reprezinta protectia, nasterea si ciclicitatea vietii, fiind deseori asociate cu zeitele marii si cu povestile de dragoste nascute pe malul apei. Purtand acesti cercei, poti simti o parte din aceste povesti si energii, aducand cu tine un pic din magia si misterul oceanului oriunde ai merge.
Caracteristici:
- Material: Cerceii sunt realizati manual din argint fin 999 si argint 925. Argintul, ca si scoica, simbolizeaza puritatea si protectia, aducand un plus de valoare spirituala bijuteriei.
- Seria: Acesti cercei sunt lucrati in serie mica, fiecare pereche avand ceva unic si special.
- Sistem de prindere: Tijele cu surub asigura o fixare sigura si confortabila.
- Unicitate: Fiecare bijuterie este lucrata si finisata manual, astfel ca mici diferente sunt absolut normale si confera fiecarei piese un caracter unic, la fel cum fiecare scoica este unica in felul sau.
- Prezentare: Bijuteria vine insotita de o cutiuta delicata si de instructiuni de pastrare, ca sa poti pastra povestea ei vie pentru mult timp.
- Colectia: Cerceii fac parte din colectia Atlantis, o colectie inspirata de miturile si legendele marii.
- Dimensiuni: Aproximativ 2.5 cm, dimensiunea perfecta pentru a aduce un strop de ocean in viata ta de zi cu zi.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023