Cercei asimetrici ''Happiness by the sea''

385 LEI

Am creat colectia "Bubbles" cu bucuria jocului de copil, imbinand atent argintul cu materiale neconventionale, precum rasina, scoici pisate, bucatele de plante si muschi. Si evident, pentru ca stiti cat de mult imi plac povestile si simbolurile, nu le-am lasat deoparte nici de data asta.
Povestea Cerceilor:
In mitologia vechilor civilizatii latino-americane, calutul de mare era asociat cu rabdarea, perseverenta si capacitatea de a percepe lumea inconjuratoare. El este totodata si un simbol al linistii sufletesti si fericirii. Iar pestele, printre numeroasele simboluri pe care le are, e vazut in psihologia moderna ca un simbol al subconstientului, intruchipand profunzimile personalitatii umane.
Ei bine, am adus aceste doua simboluri impreuna pentru colectia de vara, deoarece vacantele la mare sunt pentru mine prilej atat de bucurie, cat si de introspectie. Marea si mangaierea apelor ei confera fericire, liniste si sunt un bun sfetnic atunci cand ai nevoie.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristici:
-Materiale: Cerceii sunt realizati manual din argint fin 999 si argint 925, completati de perle baroce si rasina.
- Seria: Acesti cercei sunt lucrati in serie mica, fiecare pereche fiind unica in felul sau.
- Sistem de prindere: Cerceii sunt prevazuti cu tije si carlige din argint, asigurand o fixare sigura si confortabila.
- Unicitate: Fiecare bijuterie este lucrata si finisata manual, astfel incat mici diferente sunt absolut normale si confera fiecarui cercel un caracter unic.
Prezentare: Bijuteria vine insotita de o cutiuta delicata si de instructiuni de pastrare, pentru a te asigura ca poti pastra povestea lor vie pentru mult timp.
- Colectia: Cerceii fac parte din colectia "Bubbles", inspirata de miturile si legendele marii.
- Dimensiuni: Aproximativ 7.5 cm, dimensiunea perfecta iubitoarele de cercei lunguieti.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023