Brosa ''Big fish eats small fish''

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Colectia 'Bubbles'' lucrata aceasta vara este una vesela, dar pe langa unicititate si frumusetea pieselor, am incercat sa adaug si ceva simbolistica.
Oamenii ma intreaba adesea de unde imi vine inspiratia. Ce pot sa raspund ca sa fie cat mai pe scurt si sa nu plictisesc? De peste tot?
Ei bine, de data aceasta sursa de idei a fost zicala "pestele mare inghite pestele mic". Dar nu, brosa nu trebuie sa fie o amintire a acestui adevar pe care multi il considera implacabil. Mai degraba, are menirea de a planta o samanta, din care mai incolo poate rasari ceva minunat.
Ce-ar fi daca, indiferent ca e vorba de jobul nostru, de business, sau strict legat de ceva din planul personal, in loc sa ne simtim invinsi de ideea ca inotam intr-un ocean vast de competitivitate, cu multe constrangeri, in care pare ca nu avem nicio sansa impotriva pestilor mari, ne-am gasi(sau regasi) un iaz mai mic si mai potrivit pentru noi, unde putem prospera si unde putem avea un impact semnificativ?
-------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristici:
- Realizata manual, din argint fin 999, argint 925 si rasina UV
- Brosa este unicat si face parte din colectia ''Bubbles''
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
- Dimensiuni: aproximativ 1.5 cmfera unicitate.
Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.
Dimensiuni: lungime aproximativa 7 cm, latime aproximativa 4 cm


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • O minunatie de bijuterie, il ador! Imaginatia creatoarei e fascinanta:-) Daca sunteti in cautare de bijuterii statement, extraordinar de frumoase, si impecabil lucrate, acest magazin e locul! Inclusiv modul in care vine ambalat e minunat! :-)

    Anonim | 20.07.2024

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023