Brățară reglabilă cu perle de cultură albe 7 mm și argint placat cu rodiu, aur galben 14 K sau aur roz 14 K

De la 134 LEI

Brățară lucrată manual cu perle albe de cultură de 7 mm, cu formă neregulată. Are un design simplu, perfect pentru a fi purtata în fiecare zi sau pentru o ocazie specială. Este un cadou perfect pentru iubită, cea mai bună prietenă, mama sau sora ta.

Perlele sunt înșirate pe un fir de nailon transparent foarte puternic, iar brățara se închide cu o închizătoare stil carabină rotundă și poate fi ajustată datorită lanțului de prelungire de aproximativ 4 cm. Toate elementele metalice sunt realizate din argint 925 și puteți alege dintre trei tipuri de finisaje:
- argintiu (placat cu rodiu)
- auriu (placat cu aur galben de 14K)
- auriu roze (placat cu aur roz de 14K).

Vă rugăm să selectați lungimea la care doriți să fie realizată brățara. Pentru aceasta, vă rugăm să măsurați bine circumferința încheieturii mâinii, folosind un fir sau ceva similar, apoi măsurați firul cu o riglă. Nu vă faceți griji dacă vă aflați între lungimile disponibile, alegeți-o pe cea mai mică. Lanțul prelungitor se va asigura că brățara se potrivește perfect.

TOATE BRĂȚĂRILE POT FI PURTATE ȘI ÎN JURUL GLEZNEI. Urmați aceeași procedură de măsurare în jurul gleznei pentru a determina lungimea potrivită.

Perle naturale! Veți primi o brățară foarte asemănătoare cu cea din imagini, cu mărgelele așa cum sunt descrise, dar pot exista mici diferențe de culoare, formă și dimensiune.

PERLELE simbolizează puritatea, echilibrul și înțelepciunea interioară, adesea fiind asociate cu energia divină feminină și înțelepciunea naturii. Ele sunt cunoscute pentru calitățile lor introspective, îndrumând indivizii către înțelepciunea interioară și oferind echilibru fizic, beneficiind în special sănătatea plămânilor și echilibrul hormonal. Perlele absorb energia negativă și protejează aura, aliniindu-se cu chakra al treilea ochi pentru a spori intuiția și claritatea. De asemenea, sunt considerate una dintre pietrele de naștere ale lunii iunie.

Toate articolele vin într-un ambalaj de bijuterii din microfibră, gata pentru a fi dăruite. Vă rugăm să rețineți că, dacă comandați două sau mai multe articole, acestea vor fi puse în același ambalaj. Dacă doriți să fie ambalate individual, vă rog să-mi lăsați un mesaj și să-mi spuneți. Pot să scriu și un mesaj personalizat, de mână.

În ultima poză, brățara este prezentată cu colierul asortat (se achizitionează separat). Puteți realiza setul de bijuterii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Argint 925, Perle de cultură

Dimensiuni: Cinci dimensiuni disponibile (+lanț prelungire aprox 4 cm):
1. 16 cm
2. 17 cm
3. 18 cm
4. 19 cm
5. 20 cm

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 13 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid - Sameday Easybox: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Ti-ar putea placea