Bratara lapis lazuli floarea vieti

30 LEI

O bratara cu bile de lapis lazuli, o piatra semipretioasa relativ rara si foarte apreciata, pentru aspectul ei si pentru efectele asupra sănătății fizice și psihice.

Psihologic și spiritual, piatra lapis lazuli aduce sănătate sufletului și intărește spiritul. Este o piatră care aduce înțelepciune, încredere în sine, intuiție și creativitate. Ajută la introspecție, la disciplina interioară și îți permite să fii mai viguros, mai concentrat și mai senin.
Simbol al protecției, piatra lapis lazuli ajută la trecerea peste momente și situații dificile. Reînvie curajul posesorului său, îl eliberează de anxietăți și stres. Piatra lapis lazuli stinge mânia, aduce pace și seninătate și ne ajută să înfruntăm adevărul cu obiectivitate și claritate.
Piatra lapis lazuli este cea mai potrivită pentru oamenii timizi, introvertiți și retrași, deoarece sporește încrederea în sine prin acceptarea de sine. Fiind simbolul unei personalități puternice și al speranței, dă curaj oamenilor care doresc să avanseze și să-și depășească limitele. Este piatra ideală în toate domeniile de comunicare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile de lapis lazuli, inchizătoare lobster, inox, lapis lazuli, zale

Dimensiuni: Discurile de floarea vietii au diametrul de 2 cm, bilele de lapis lazuli au diametrul de 8 mm. Bratara are 19 cm, 20 cu închizătoarea.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar