Bratara Howlit turcoaz floarea vietii

28 LEI

Bratara din bile de howlit turcoaz. Bratara are 19 cm, bilele sunt de 6 mm.
La nivel mental în litoterapie, piatra turcoaz ajută la calmarea oricărei forme de furie. De asemenea, ajută la creșterea empatiei. Turcoazul vă dezvoltă împlinirea personală și poate fi folosit la nivelul chakrei gâtului pentru a obține eliberarea și astfel să promoveze exprimarea cu ceilalți prin comunicare și ascultare. Litoterapeuții folosesc turcoazul la nivelul chakrei al 3-lea ochi pentru a dezvolta intuiții sau pentru a întări fiecare meditație. Pe chakra inimii, turcoazul întărește prietenia, calmează nervozitatea și stimulează în general dragostea și prietenia.

Howlit piatră de protecție și noroc
În multe țări, turcoazul este considerat o piatră sacră. Energia sa puternică protejează purtătorul de energiile negative și le transformă în energii pozitive. Ca un scut, purtarea unei bijuterii Bratara Howlit turcoaz floarea vietii te protejează de vibrațiile negative, blesteme, vrăji și ghinion în general. Ca atare, îl poți purta ca un adevărat farmec norocos pentru a atrage norocul și pozitivitatea în viața ta. Dacă sunteți predispus la stres și anxietate, piatra turcoaz vă poate ajuta să vă gestionați mai bine emoțiile și să trăiți mai senin. O piatră a înțelepciunii, turcoazul promovează iertarea, pacea, reconcilierea și atenuarea tuturor tensiunilor.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: disc de floarea vietii, howlit turcoaz, închizătoare lobster

Dimensiuni: Bratara din bile de howlit turcoaz, bratara are 19 cm, bilele sunt de 6 mm. Discul de floarea vietii are diametrul de 2 cm.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 12 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar