Aranjament cu licheni

100 LEI

Descoperă frumusețea și autenticitatea naturii cu aranjamentul nostru unic cu licheni naturali. Acest aranjament aduce în casa ta un strop de natură autentică și te învăluie într-o atmosferă de liniște și frumusețe timp de până la 10 ani.
Cu lichenii naturali, ai parte de o experiență ușor de întreținut și complet lipsită de griji. Aceștia nu necesită udare sau alte forme de îngrijire specifică. Fiind organisme care trăiesc în simbioză cu mediul lor, lichenii obțin toate substanțele nutritive de care au nevoie din aer și umiditatea ambientală.  Astfel, nu trebuie să-ți faci griji în privința apei sau a programului de udare acești licheni se vor menține vii și frumoși timp îndelungat.
Lichenii naturali nu au nevoie de întreținere, sunt antistatici și hipoalergenici. Asta înseamnă că vei avea parte de un aranjament care nu va aduna praful și nu va crea disconfort pentru cei cu alergii. Astfel, poți să te bucuri de frumusețea acestor licheni într-un mod complet sigur și plăcut. Fără să-ți faci griji cu privire la potențialele alergii sau probleme de respirație.
Cu dimensiunile sale de 16 centimetri lățime și 20 centimetri înălțime. Acest aranjament se integrează perfect în orice colț al casei tale. Fie că îl plasezi pe o masă, pe un raft sau pe un bufet. Acesta va aduce un farmec și o notă de natură în fiecare încăpere.
Cu aranjamentul nostru de licheni naturali, vei putea să te bucuri de frumusețea și durabilitatea naturii pentru o perioadă îndelungată, fără eforturi suplimentare de întreținere. Alege autenticitatea și bucură-te de un decor natural. În care lichenii sunt protagoniști și care va încânta privirile și sufletele tuturor celor care îți trec pragul.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc frumos ,totul a ieșit minunat ,iar livrarea a fost foarte rapida,

    Anonim | 28.04.2024

  • Mulțumesc frumos ,totul a ieșit minunat ,iar livrarea a fost foarte rapida,

    Anonim | 28.04.2024

  • L-am facut cadou unei prietene,a fost super incantata!!! Multumesc.

    14.03.2024

  • Super frumos lucrate

    12.02.2024

  • Foarte frumos lucrate

    Anonim | 12.02.2024