Agate multicolore (033)

145 LEI

Inainte de sărbătorile cele mai importante, bunica mea făcea foarte multă turtă duce sub forma de inimioare, oușoare, margele tubulare, în forma de stea etc multicolore si taaare gustoase. De fapt, ele erau margele, deoarece, atunci când avea toată cantitatea, le amesteca și le înșira pe ațe pentru a face din ele siraguri de mărgele din turtă dulce!
In prima zi de sărbătoare, toată suflarea copilărească din sat purta la gât șiraguri din turtă dulce, care mai de care se lauda cu șiragul sau de turta dulce multicolora. De aici, începe povestea: nu era sarbatoare lăsata de Dumnezeu să nu lase cu urme pe fundul meu tăbăcit de bătăi cu joarda, pentru că rupeam șiragurile fetelor de la gât și le mâncam mărgelele(deh, să nu le mănânc pe-ale mele)
In amintirea acelor vremuri am realizat acest set cu Agate multicolore, originale din Alashan, (Mongolia) care se recunosc de departe datorită cromaticii lor unice.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Agate de 8 si 6mm, Snur multifir galben

Dimensiuni: Colier: 43 cm/ 26,5 gr.
Cercei: 35mm / 3,3 +3,3 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023