Forum: Tehnici & Materiale Zale aurii
- LulutuGeller
Bună, tuturor!
05.02.2013, 01:13:58
Caut, cu destul de multă pasiune şi de foarte multă vreme, zale aurii de 6mm, cu grosimea sârmei de 0,9-1mm. Peste tot pe unde găsesc zale de 6mm, au grosimea de 0.7mm. Adică prea subţiri. Ce să fac şi pe unde să mă duc ca să găsesc măcar 1000 de astfel de zale?
Vă rămân etern îndatorată pentru direcţii şi sfaturi. - tonycat
Directia si sfatul meu este...sa le realizati singura.... Sarma se gaseste(?), fierastrau gasiti, mandrel de asemenea, tutoriale se gasesc, si cand aveti nevoie de atat de multe zale consider ca e mai bine sa invatati sa le realizati singura, nu e deloc greu....ce ziceti? Pasiunea si dedicarea o sa va ajute sa invatati sa faceti si asta, satisfactia va fi pe masura....
05.02.2013, 08:00:17 - LulutuGeller
Aşa am să fac. Mulţumesc!
05.02.2013, 16:18:58 - LulutuGeller
Totuşi, nu am nici cea mai mică idee de unde să cumpăr sârmă de grosimea aceasta. Pe aici nu am văzut decât argintie sau colorată sau mult mai groasă decât mi-ar trebui.
05.02.2013, 16:21:05 - issa
O singura data am gasit zale de 1mm...acum mult timp. Si eu caut ;)
05.02.2013, 23:48:55 - tonycat
Daca gasiti sarma, zalele se pot face acasa, cu fierastraul sau cu un cleste, dar clestele trebuie sa fie foarte bun si unul care sa taie drept, nu tesit. Cat despre sarma aurie, nu prea stiu ce poate fi, cupru placat cu aur, se inchide la culoare, cupru ghilduit (sarma englezeasca) e aurie si chiar se pastreaza aurie, doar ca auriul acela e dat de un smalt care sare daca strangi sarma cu clestele, alama, e grozava, dar patineaza, e buna pentru bijuterii antichizate, otel emailat auriu, ca la bijuteriile gen Meli-Melo, care se fac urate in timp ca nu poti sa le zici nici macar antichizate. Mai intrebati pe platforma poate vinde cineva sarma de 1 mm, aurie. Poate fi si de aluminiu smaltuit auriu...
06.02.2013, 08:49:46 - daisy.jewelry
uite aici sarma:
06.02.2013, 10:23:42
www.breslo.ro/Product/1-mm-Sarma-GILT-tratata-antitarnish_685440