Forum: Tehnici & Materiale VOPSEA PENTRU TEXTILA

• BALACRISTINA
    BALACRISTINA

vreau sa vopsesc o rochita...imi puteti sugera o vopsea de textila testata...dar nu din aceea care se fierbe ca nu suporta materialul :D MIII DE MULTUMIRI!

01.02.2011, 11:52:42
  • IrinaMocanu
    IrinaMocanu

Buna Cristina,

Incearca sa gasesti la CasaRetro, magazin in Victoriei, vezi ca au si site cu magazin online. Cred ca poti gasi ce te intereseaza!

03.02.2011, 14:47:52
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Adica vrei sa o vosesti complet pe toata, din alba sa o faci verde de ex.?
    Eu am avut rezultate foarte bune cu Simplicol (se gaseste la DM si in romania, presupun - eu de acolo o am). Se vopseste in masina de spalat si functioneaza foarte bine la 40 de grade, nu e nevoie de fierbere.

Singura chestie e ca nu functioneaza decat pe materiale deschise la cuolare (alb, bej, crem, pasteluri) deci nu poti face dintr-o rochie mov inchis una rosie. Dar cred ca asta e general valabil pentru orice vopsea textila.

03.02.2011, 16:00:36
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

A, am scris despre asta aici, poate iti folosesc si comentariile: http://metallirys.blogspot.com/2009/04/vopsire-textila-in-masina-de-spalat.html

SI inca ceva, mi-am adus aminte ca Simplicol nu vopseste decat textilele care au max. 50% compozitie sintetica (elastan, lycra, acryl...). Cu cat e mai mare procentul de fibra naturala, cu atat culoarea iese mai intens si mai uniform.

03.02.2011, 16:03:56