Forum: Promotii si oferte speciale VICTORIAN.STYLE va propune un program de reduceri intre 1 - 15 decembrie!

• Victorian.style
    Victorian.style

Doresc sa va aduc la cunostinta oferta magazinului Victorian.style in perioada cuprinsa intre 1 - 15 decembrie: REDUCERE 30% la toate decoratiunile de Craciun. Oferta este valabila pentru toate produsele postate in aceasta categorie sau pentru produsele care vor fi adaugata in aceasta perioada in acest topic. Reducerea se aplica la pretul afisat in magazin si se calculeaza dupa lansarea comenzii.

www.breslo.ro/Shop/victorian.style/Holidays-are-coming---Decoratiuni-Craciun_16206

De asemenea va asteptam cu noutati speciale pentru pictorii amatori sau experimentati in colectia de figurine de ipsos. Ne-am gandit ca printre noi sunt doritori de asi personaliza propriile lor decoratiuni si in acest sens am lansat Colectia "Figurine de ipsos nepictate". Colectia se adreseaza amatorilor de pictura sau celor experimentati de la pici pana la varstnici.
    Lasa-ti imaginatia sa zburde si sa iti conduca mana pe formele de ipsos.

Produsele acestei colectii sunt ideale pentru copii. In timp am vazut ca aceste produse sunt asteptate cu nerabdare de copii. In acest mod ei pot sa desfasoare o activitate creativa insa si utila, realizandu-si propriile decoratiuni dupa inspiratia fiecaruia.

Va rog sa cititi politica magazinului inainte de a comanda produse din cadrul acestei colectii.

Vizualizati produsele: www.breslo.ro/Shop/victorian.style/Figurine-de-ipsos-nepictate_17745

01.12.2010, 12:52:17