Forum: Tehnici & Materiale VA rog sa ma invatati sa folosesc doua materiale :)
- Elenutza
www.breslo.ro/Product/10b-platou-arg-inchis-18mm_413501 - nu stiu ce sustine
09.11.2011, 15:14:19
si
www.breslo.ro/Product/2b-33mm-mov-howlit-floare_472549 - nu stiu cum se prind intre ele si la ce tip de bijuteri se folosesc optim - dupa marime, imi par pandantive?
Va multumesc tare mult, sunt super-incepatoare, dornica sa invete ! - kiti
Elena, platourile
13.11.2011, 20:52:01
www.breslo.ro/Product/10b-platou-arg-inchis-18mm_413501 -
servesc la brodarea margelelor sau diverse aranjamente sau insiruiri pe sarma si se folosesc impreuna cu alte accesorii cum ar fi clipsuri sau ace de brosa care au atasat un capacel de dimensiunea platoului, cu 4 gherute care fixeaza platoul astfel incat sa-i mascheze dosul unde sunt nodurile de lucru. La tehnici si materiale am deschis un topic CUM SE FACE...unde voi posta imagini cu cele doua piese si ce poti face cu platourile.Sper sa gasesc ceva tutoriale.Tot la aceasta rubrica vei gasi diverse tutoriale sau discutii despre cum se lucreaza diverse tehnici.
Referitor la floarea de howlit acul trecut prin ea iti indica directia gaurilor. Poti lucra cu ac si ata, sarma siliconata (cel mai bine) sau guta pe care o treci prin prima gaura dupa care introduci o margica rotunda de dimensiunea gaurii centrala a florii si apoi prin gaura opusa pe cealalta parte a florii astfel incat floarea sa aiba central o margica, de alta culoare sau metalica sau alta piesa care sa se potriveasca in centru.Ca dimensiune la 3 cm nu-i chiar atat de mare avand in vedere ca se poarta accesoriile XXL
www.breslo.ro/Product/2b-33mm-mov-howlit-floare_472549 -
Sper ca te-am ajutat cat de cat. Succes si spor la lucru. - Elenutza
Kiti draga,
16.11.2011, 22:27:08
Sa stii ca abia acum am vazut mesajul si iti multumesc din suflet pentru raspunsul minutios si frumos.
M-ai ajutat mult si voi consulta acum si CUM SE FACE. caut si tutoriale, invat, pt ca ma pasioneaza.
Multi pupici. - dana86
Buna dimineata, ti-am trimis un mesaj.
19.11.2011, 10:31:08