- mssdelilah
Faceti ceva cu galeriile, imi este aproape imposibil sa imi urmaresc produsele prin galerii. Dupa ce alerg dupa ele sa le gasesc, se incarca ingrozitor de greu!
04.12.2014, 09:12:22 - AndiBede
mssdelilah, scuze că-s așa de noob, dar de când cu schimbarea site-ului eu nu-mi dau seama unde se găsesc galeriile. Pentru forum bag direct adresa breslo.ro/forum, dar pentru galerii habar nu am care-i link-ul static. Pentru că nu mai există butoane pentru forum și galerii și nu intram suficient de des la galerii încât să-mi fac un bookmark. Tu cum găsești galeriile? Mersi.
09.12.2014, 13:53:06 - VonDenElben
breslo.ro/gallery sau breslo.ro/treasury functioneaza ; ambele redirectioneaza la galerii , sau dai click pe prima pagina la "vezi toate galeriile" , de acolo gaseti "creeaza" & stuff
09.12.2014, 14:15:57 - AndiBede
Mulțumesc VonDenElben, nu știam că-i în engleză, mi se pare foarte amuzant. Am încercat toate combinațiile în română. E bine de știut până revin butoanele pe orice pagină a Breslo.
09.12.2014, 19:40:38 - mssdelilah
AndiBede, si cand vei ajunge sa vrei sa rasfoiesti galeriile...iti va trebui rabdare...si mai ales, pc performant
10.12.2014, 00:01:35
Al meu ingheata tot, cateva zeci de secunde, pana se incarca "toate galeriile".
Ar fi util si frumos ca atunci cand suntem anuntati ca avem produse selectate la galerie, link-ul sa duca direct acolo, nu intr-un iures in care intzepeneste calculatorul... cu toate ca nu este tocmai o rasnita!
Multam in avans celor ce au in grija (si) treaba asta! - Breslo
La Galerii poti ajunge de pe Prima pagina, dand click pe "Vezi toate Galeriile, de sub "Produse selectionate cu atentie"
11.12.2014, 16:43:24
Se va rezolva in curand si trimiterea catre o anumita Galerie.
Va multumim pentru Feedback, vom face tot posibilul sa tinem cont de toate sugestiile voastre.
Va rugam sa ne scrieti direct pe [email protected] daca aveti de semnalat erori sau neconcordante, pentru a fi siguri ca vor fi vazute in timp util.
Va invitam in acest topic pentru a ne spune opiniile voastre despre noul sistem de Gestionare comenzi ce urmeaza sa fie implementat >> www.breslo.ro/Forum/noul-sistem-de-gestionare-comenzi-topic-15883
Multumim inca o data, zi frumoasa!