Forum: Saluta comunitatea Unique and Amazing va saluta cu drag!

• UniqueandAmazing
    UniqueandAmazing

Bine te-am gasit, Breslo! Bine v-am gasit, breslasilor!

Poate ca proiectul "Unique and Amazing" a luat nastere intr-o perioada in care handmade-ul a atins un apogeu de neimaginat acum doi, trei, patru ani in tara noastra, insa nu inseamna ca nu avem ceva nou de oferit.

Daca la nivel de creatii lasam aprecierile sa vina din partea altora, ceea ce probabil nu se poate citi din imagini e pasiunea ce nu ne lasa sa ramanem pasive cand o multitudine de idei ne napadesc gandurile iubitoare de frumos.

Si atunci incep orele de cusut, de asortat, de potrivit, de gasit combinatii interesante fie din punct de vedere cromatic, fie al texturilor. Fiecare creatie are o poveste... poveste de fiecare data scrisa cu cele mai calitative materiale si cu pietre semipretioase.

Pentru moment, magazinul nostru de pe Breslo e mic, inca in lucru, insa pe site-ul oficial sunt expuse multe alte accesorii unice.

Multumim pentru ca ne primiti intre voi, dragi colegi de breasla!

Echipa Unique and Amazing

www.breslo.ro/Shop/uniqueandamazing

15.12.2012, 22:36:13
  • magazinuldemargele
    magazinuldemargele

Bine ati venit ... inteleg ca sunteti mai multe creatoare in spatele acestui magazin formidabil ;) Imi plac foarte mult fotografiile pentru ca dau o nota aparte creatilor voastre! Va dau si eu o nota: 10+.

17.12.2012, 08:35:56
  • CreativeBanners
    CreativeBanners

Bine ati venit! Produsele sunt deosebite, iar fotografiile spectaculoase! Multa bafta!

17.12.2012, 10:23:41
  • UniqueandAmazing
    UniqueandAmazing

Multumim mult pentru primirea calduroasa, fetelor!

Da, asa este, @magazinuldemargele, "Unique and Amazing" s-a nascut in urma mai multor vise care s-au concretizat intr-o colaborare frumoasa!

Mult succes si voua!

20.12.2012, 23:37:46
  • Jolly.Needle
    Jolly.Needle

Ce frumooooos! Si eu sunt impresionata !

21.12.2012, 17:09:38
  • CrochetBoutique
    CrochetBoutique

Superbe toate.Multa bafta :)

21.12.2012, 17:11:49
  • ramonaignat
    ramonaignat

Foarte frumoase produse ! :) Cu siguranta vei avea succes, deja te-ai remarcat !

Sarbatori Fericite !

22.12.2012, 00:07:17
  • niki79
    niki79

Felicitari pentru creatii, sunt foarte frumoase si delicate, apreciez atentia cu care alegeti si combinati materialele si nuantele :)

Mult succes si Sarbatori fericite :)

23.12.2012, 22:52:41
  • UniqueandAmazing
    UniqueandAmazing

Ne bucura mult aprecierile voastre si felul deschis in care le-ati exprimat, astfel incat sa ne simtim "ca acasa" alaturi de voi!

Mult succes in continuare! Si nu uitati ca, asa cum spunea bine cunoscutul Jack London, "satisfacţia nu constă în succesul repurtat de creaţia realizată, ci în însuşi actul creaţiei."

Echipa Unique and Amazing

www.breslo.ro/Shop/uniqueandamazing

03.01.2013, 08:43:00
  • blanitza
    blanitza

Bine-ati venit, fetelor talentate, va urez succes din toata inima, si-n ceea ce ma priveste, mi-ati mers la casa sufletului si drept in galeriile de creatii va trimit!!! Sa fie-ntr-un ceas bun, 2013!!!

08.01.2013, 12:29:06
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Foarte frumose produsele,iar pozele sunt super!!!Mult succes!!!:)

09.01.2013, 11:02:08
  • SEA.Design
    SEA.Design

Superbe creatiile, dar cel mai mult m-au impresionat fotografiile si descrierea. Felicitari si tine-o tot asa! Mult succes!
    (O singura sugestie as avea, daca imi este permis - grija ca nu cumva produsul sa se piarda in fotografie - s-ar putea ca unii sa nu isi dea seama ce se vinde - eu as face si o poza doar cu produsul si eventual sa fie pusa aceea ca principala. Si eu vreau sa fac fotografii produselor cu model si mi se par foarte importante, dar ma gandesc ca e nevoie sa fie vazut si produsul mai in detaliu).

09.01.2013, 14:06:24