Forum: Feedback pentru magazinul tau Un sfat, doua, trei nu ar strica:D
- Zubiju
Buna, am magazinul zic eu "prospat" si nu mi-ar strica niste sfaturi :D
24.05.2012, 22:58:16
Multumeeeesc :D - gemsgems
Produsele tale sunt fix cum imi plac mie: colorate! :D
25.05.2012, 00:04:11
Mie imi place magazinul tau. :D SI floricelele tale. :D Cred ca preferatele mele sunt Rununculus galbene. Sunt absolut superbe! :D Am si eu o pereche de rununculus, dar albe si complet inflorite. :P
Iar bratara asta www.breslo.ro/Product/Bratara-A-venit-primavara_597062 e superba! :D
Am vazut ca sunt unele produse la care ai doar o poza. Nu ar strica sa aiba toate mai multe, de aproape si de departe. Si la bratari poate le faci si pe mana, sa se vada cum se vede. :P Si am vazut ca la unele nu ai pus lungimea. Si mie imi mai scapa. :P
Ti-am citit politica magazinului si am vazut ca ii rogi pe oameni sa nu uite chestii, sa mentioneze chestii cand fac comanda. Sugestia mea e sa nu te bazezi pe asta. :P Dar vad ca deja ai vanzari asa ca probabil stii cat de importanta e comunicarea directa cu clientii. :D
Bafta in continuare! :D - Zubiju
Multumesc pentru sfaturi, imi sunt de folos :) pe viitor voi face poze mai detaliate si "la purtator". Iti multumesc mult!
25.05.2012, 10:45:00
Spor si inspiratie in toate! :D - ramonaignat
Buna, tare dragute bijuurile tale..:) Trandafirasii din fimo sunt absolut superbi.
29.05.2012, 19:14:41
Felicitari.
Eu cred ca in timp o sa inveti cum sa iti administrezi magazinul mai bine, sa adaugi poze mai multe, cum se spunea mai sus, sa faci poze cat mai frumose.
Succes si spor la vanzari. - Zubiju
multumesc frumos:)
06.06.2012, 20:16:57