Forum: Saluta comunitatea Un nou magazin printre voi!
- ElegantG
Produse deosebite, lucrate cu pasiune si imaginatie. Va invit cu mare drag sa vedeti produsele mele in magazin.
01.07.2013, 20:58:53
Cum merg vanzarile pentru voi?
Sper ca destul de bine, m-am uitat in cateva magazine si am vazut multe lucrusoare foarte frumoase,se vede ca aveti talent si rabdare,va doresc mult succes in continuare!!!!1 - user61482
Bine ni te-ai alaturat si mult - mult succes. Vanzarile vor incepe cu siguranta sa apara, sa ai putina rabdare :) Foarte frumos magazinul, felicitari pentru creatii :)
02.07.2013, 09:52:29 - magazinuldemargele
Bun venit in breasla ;) Iti doresc multa inspiratie, spor la bijuterit si multe, multe vanzari!
02.07.2013, 10:00:03 - HandMadeBubbles
Bun venit in breasla ! Iti doresc mult succes !
02.07.2013, 13:00:39 - Jewelswithlove
Bun venit printre noi!Spor,inspiratie si clienti multi!
02.07.2013, 22:01:54 - ElegantG
Va multumesc frumos pentru primire si incurajari, sunteti foarte dragute si talentate! Ma bucur ca exista aceasta platforma in care fiecare artizan isi poate expune propriile lucrusoare, mai ales pentru ca acest gen de creatii, handmade-urile au devenit din ce in ce mai cautate si apreciate. Eu realizez bijuteriile,iar sotul meu ma ajuta financiar sa pot achizitiona materialele. Avem standuri, ambalaje, etichete pentru toate produsele. Vrem sa ne facem PFA pentru a putea expune in magazine bijuteriile.
03.07.2013, 00:19:04
Voi ati incercat? Merg vanzarile in magazine sau la targuri? - Ana.Maria2013
Buna! Foarte frumoase creatiile tale!!! superbeee!! Felicitari ! Se vede ca lucrezi cu atentie si ca pui suflet in ceea ce faci! Spor la vanzari, si...app..ideea cu pfa e una buna, dupa parerea mea. Sa ne tii la curent daca e profitabil sau nu .
10.07.2013, 21:30:16 - ramonaignat
Buna, frumoase bijuterii, poze clare si bune, te vei remarca cu siguranta si vei vinde.
11.07.2013, 08:06:13
In privinta PFA-ului, am unul facut :) dar nu am participat niciodata la vreun targ!
O sa las pe altcineva sa te sfatuiasca in privinta asta !