• SEA.Design
    SEA.Design

E drept ca ma gandeam sa astept pana termin de introdus toate produsele in magazin, dar mi se pare mai important acum, sa aflu ce parere aveti, ca sa nu mai fac aceleasi greseli la urmatoarele produse.
    As vrea sa stiu mai ales ce parere aveti despre descrieri - ar trebui sa fie mai detaliate, mai personale?
    De mentionat ca unele produse sunt mai vechi si au fotografii de mult, deci mai slabe - le utilizez pentru ca nu mai am produsul, dar il pot reface. Cele noi cred ca se pot observa care sunt (ultimele sunt cele cu logo pe ele).

20.11.2012, 12:23:23
  • foxyilina
    foxyilina

Buna si bun venit! Prea multe de spus nu am, imi plac mult cerceii din sarma cu ata colorata, imi plac degradeurile. La o prima vedere nu am vazut ce dimensiune au cerceii . Poate ai folosit ca punct de reper paharul pe care i-ai fotografiat, insa paharele pot fi mai mici sau mai mari.Iti zic asta pentru ca si eu ma simt "cu musca pe caciula" ca inca n-am scris dimensiunea la toate produsele. :D dar urmeaza.
    Ultimile fotografii sunt mult mai bune.
    spor si bafta ;)

21.11.2012, 06:01:45
  • SEA.Design
    SEA.Design

Multumesc si scuze de inatrziere in a da raspunsul. M-am gandit si eu de multe ori ca ar cam trebui pusa dimensiunea, dar cumva niciodata nu eram acasa pentru a le masura. O sa am grija sa-mi gasesc timp sa le masor, ca sa fie descrierea completa.

Apropos - superbe bijuteriile facute de tine!

24.11.2012, 12:25:47
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

buna, si mie imi plac cerceii cu ata colorata. Este foarte frumoasa tehnica aceasta si am vazut de multe ori si tablouri realizate in acelasi stil. Cine stie, poate realizezi si astfel de tablouri. Cu siguranta, vor fi originale si unice :)

06.12.2012, 17:27:56