Forum: Concursuri TRUTH or... DARE?!
- mielena
Ma prind in hora inimilor, ca un adolescent care invata mersul pe valuri, in picioare...asta a fost gandul dupa ce am citit postarea Ligiei...
24.01.2013, 07:57:54
LA MULTI ANI ROMANI CURAJOSI SI CU SUFLET!!!
zice Nichita:
Aceasta mare e acoperita de adolescenti
care invata mersul pe valuri, in picioare,
mai rezemandu-se cu bratul, de curenti,
mai sprijinindu-se de-o raza teapana, de soare.
Eu stau pe plaja-ntinsa taiata-n unghi perfect
si ii contemplu ca la o debarcare.
O flota infinita de yole. Si astept
un pas gresit sa vad, sau o alunecare
macar pan' la genunchi in valul diafan
sunand sub lenta lor inaintare.
Dar ei sunt zvelti si calmi, si simultan
au si deprins sa mearga pe valuri, in picioare - carmenn
La multi ani!
24.01.2013, 08:50:40
cine este curios, la ,,Portrete" ,am gasit ceva despre Unire. - aigile
Tăișuri de cuvinte, lumini de gând ca fulgerul sfâșiind catapeteasma cerului, febrilități neuronale și adevăruri ascunse, întrupate în imagini - așa sunt versurile lui Nichita!... Doamne, mielena! ce aripi aveam atunci... Amintirea asta dormea, aproape uitasem cum recitam ”... și simultan/ au și deprins să meargă pe valuri, în picioare”, la un 'program artistic', prin anul II de facultate, adică fix in mijlocul acelui iureș din care, fără să știm, urma să ieșim tot așa, parcă, umblând pe ape...
24.01.2013, 09:52:28
Unde o fi, oare, lumea aceea?... - aigile
Era să uit!
24.01.2013, 10:15:30
@margele-etc: trebuie să faci cumva să încadrezi lucrările în numărul maxim admis, adică 2. Brățara și colierul cu același nume, ”Visul Șeherazadei”, având o concepție comună, ai putea (numai de ”hatârul”concursului!...) să le postezi împreună, chiar dacă, din rațiuni ...comerciale, să spunem, le vei despărți apoi. Știu că e ceva de lucru să le re-postezi, și încă de două ori (dacă alegi să le desparți pe urmă), dar cred că merită efortul! Alternativa ar fi să renunți la una din cele trei piese, și ar fi păcat!... - Thezora
Oki, intrebasem acum vreo 2 zile de asta.
24.01.2013, 10:32:09
Cred ca o sa raman cu inscrierea colierului, ca sa nu le mai sterg, ca au ceva vizualizari si inimioare. :) Multumesc! - aigile
OK, păstrăm cele două coliere.
24.01.2013, 11:11:54 - Jewelswithlove
In zi de maini intinse de dorul si recunostinta unui vis romanesc implinit,aduc si eu premiul promis:o farama de neuitare a "mirarii ca suntem..." .
24.01.2013, 11:20:03
Neuitare a clipelor de adanc rasfat poetic puse la usa sufletelor noastre de Ligia si de Mihaela,a clipelor de viata aduse de fiecare dintre noi...
Las la latitudinea celor doua gazde alegerea celei care va purta bratara in amintirea acestui concurs!
www.breslo.ro/Product/Bratara-Farama-de-neuitare_806198 - aigile
Mărgele în îmbrățișări(/hore) de mărgele - Jewelswithlove, altfel spus... XOXOXO, eu asta văd și citesc, cu mărinimia asortată unei descendențe nobile, aceea de Om!... Mulțumim frumos pentru așa un simbol de UNIRE! Și-ți mulțumesc cu tot sufletul, deschis să învețe, să absoarbă și să întoarcă bucuria aprtenenței acestui loc!
24.01.2013, 13:21:08
Și cât de frumos ai spus: ”dorul și recunoștința unui vis românesc”!!! Ceea ce azi e atât de firesc, încât devine... superfluu, a fost sete și vis cu limbă de moarte pentru generații de-a rândul! Astăzi, rezumate în Wikipedia, IDEALURILE au mai puțină greutate decât... a șaptea viață pierdută pe Wii. - rosegarden
FELICITARI FETELOOR!
24.01.2013, 16:34:35
Foarte frumoase lucrari inscrise!
cu toate ca mai e timp"" vad, pana maine, cred ca nu ma mai grabesc sa termin ceea ce mi-am propus.....si ma resemnez cu votatul!
bafta! - aigile
Ne pare rău, rosegarden! - măcar un ghiocel mic-mic, dacă pentru iriși e prea târziu (sau devreme?!...) :)(
24.01.2013, 17:28:33 - aigile
Mai am si eu câteva datorii – câteva de care mă pot, cât-de-cât, achita…, că, în rest, am să vă rămân mereu îndatorată!... So, just to get it out of my chest:
24.01.2013, 17:29:53
-pentru prima lucrare înscrisă: - www.breslo.ro/Product/Premiul-First-In-Row---Concursul-TRUTH-or-DARE_806454
-pentru debut: - www.breslo.ro/Product/Premiul-DebutI---Concursul-TRUTH-or-DARE_806494
- www.breslo.ro/Product/Premiul-DebutI---Concursul-TRUTH-or-DARE_806494
-pentru ajutorul … din umbră: - www.breslo.ro/Product/Premiul-DebutI---Concursul-TRUTH-or-DARE_806494
- pentru susținere, implicare, tovărășie, răbdare, completare (și mă opresc, doar ca să nu mai plictisesc!...): - www.breslo.ro/Product/Premiul-ENDURING-FREEDOM---Concursul-TRUTH-or-DARE_806542
Îmi cer scuze pentru pozele – execrabile uneori, deși am buchisit două zile la ele! Nu reușesc să ”domolesc” sclipirea lor în fața blitzului/soarelui, dar învăț… - mielena
Ne-ai pacalit, Ligia, ca ai degetele zdrelite!...caci altfel cum puteau iesi la lumina asemenea minunatii??!!! :)
24.01.2013, 18:23:06
Acum ne-ai zdrelit noua sufletele a dorinta...dorinta de a avea odata-si-odata un obiect de bijuterie mesterit de tine!... Oricum, felicitari "adrisantilor" numai de tine stiuti acum! - mielena
Pierduta in a contempla imaginile, nu am citit textul insotitor...Yupiiiii!...Una din minunatiile daruite de Ligia e rezervata mie!!! :)))
24.01.2013, 18:40:42
Cu umilinta multumesc, caci nu stiu daca aportul meu in acest concurs ma face demna de "atributele" de mai sus!!! - Thezora
Acum am vazut si eu! Mersi, Ligia! Ai fost mult prea draguta cu mine!
24.01.2013, 18:54:26 - aigile
Iertați-mă, vă rog, pentru... varza făcută! Reiau:
24.01.2013, 19:12:54
www.breslo.ro/Product/Premiul-First-In-Row---Concursul-TRUTH-or-DARE_806454
www.breslo.ro/Product/Premiul-DebutI---Concursul-TRUTH-or-DARE_806494
www.breslo.ro/Product/Premiul-DebutII---Concursul-TRUTH-orDARE_806521
www.breslo.ro/Product/Premiul-Fr-lauri---Concursul-TRUTH-or-DARE_806533
www.breslo.ro/Product/Premiul-ENDURING-FREEDOM---Concursul-TRUTH-or-DARE_806542 - aigile
@mielena(&margele-etc, ...etc):EU am a vă mulțumi, fiecăreia și tuturor, pentru atâââââtea lucruri, care însumează devenirea noastă comună!
24.01.2013, 19:16:11 - GradinaSecreta
Pana la urma nu m-a lasat sufletul :). Asadar, GabyS si Gradina ei secreta la ora ADEVARULUI:
24.01.2013, 20:11:44
www.breslo.ro/Product/Set-colier-i-cercei-Dreams_806717.
Succes tuturor! - aigile
Yupiii again! Din ”grădina secretă”, în care GabyS seamănă dragoste peste straturi de pulberi galactice, ce-ar putea să răsară, decât flori în formă de stele?!... Flori printre stânci și perle imaculate lângă sângeriul ca de granate - clasic și cuminte, ca o fată ce se visează zbor de fluture...
24.01.2013, 21:05:51 - soso07
Eu pot sa pozez caietul de matematica al fetei ? Pentru ca mai mult de doua ore am facut probleme cu fractii si radicali ... Asta dupa ce am invatat litera "S" :))
24.01.2013, 22:09:26 - aigile
UUUUUUUU! tot a șaptea?! Alaltăieri ne-am luptat cu niște scripeți... - de ce mi-oi fi amintind că am făcut asta printr-a noua?!...
24.01.2013, 22:24:13 - soso07
Da, tot a saptea ... Iar alaltaieri noi ne luptam cu valentele :)))
24.01.2013, 23:59:43 - aigile
Azi am ajuns la ele... Și acum am coșmaruri cu chimia! - am pus-o pe Ana să mă mediteze, poate scap de ele!...
25.01.2013, 00:03:07 - Handmadewithlove.by.M
La indemnul lui Aigile m-am hotarat sa mai inscriu o lucrare in concurs!
25.01.2013, 11:11:58
Este vorba de Fularul "I'm special"!
www.breslo.ro/Product/Fular-IM-SPECIAL_803319
Acest fular l-as incadra la capitolul NONCONFORMIST.
Este o piesa unicat,care va atrage privirile trecatorilor prin culorile luxuriante si modelul original. Moale si pufos,este accesoriul ideal pentru vremea asta mohorata si nehotarata:) - nicolebijou
Pe ultima suta de metrii ma inscriu si eu cu o a doua lucrare la categoria "Clasic" chiar daca materialul din care este confectionata nu este tocmai clasic.
25.01.2013, 11:50:56
www.breslo.ro/Product/Buchet-de-trandafiri_807342 - 3cot
Bine v-am regasit ! Numai ganduri bune, in acest an, pentru voi !
25.01.2013, 12:25:25
Dupa o absenta cam indelungata incerc sa intru, din nou, in "circuitul" concursurilor cu urmatoarea lucrare:
www.breslo.ro/Product/Colier-CLASIC--participa-la-concursul---TRUTH-orDARE_807333
Dupa ce am vazut lucrarile inscrise, chiar ca mi-a trebuit curaj sa particip ! Felicitari tuturor pentru creatiile voastre !
Si, da, un concurs deosebit cu o moderatoare pe masura ! - aigile
Frumuseți pe alese, până în ultima clipă! - asta pentru că sunteți un izvor nesecat de inspirație și străduință (că doar nu era să zic... transpirație!?!...).
25.01.2013, 13:22:47
@Handmadewithlove.by.M:Nu era păcat să nu fie admirată explozia asta de culori, cu modele de-a lungul/latul/împrejuratul, ca într-un desen de copil vizionar într-ale veseliei?!...
@nicolebijou:Alt ”grădinar”, adică... minunate miniaturi minuțios migălite, de a căror naturalețe și prospețime se duce vorba printre oameni și flori, încântați si invidioși, deopotrivă!... Iar lemnul îmbrăcat în lut... natural-ingenios, așa cum se cultivă gădinile de bijuterii!
@3cot: Clasic ”glam-shine” - ingredientul secret al unei toalete de succes, fie ea de divă-cuminte ori școlăriță emancipată!... ( cu ”puțin mov”, neapărat, că știu că știți de glumă!...) Pentru că, ăsta-i jocul, nu-i așa? - adevărul să nu mai constituie o îndrăzneală, ca să-nvățăm să răspundem... provocărilor! - eluneara.bijoux
Saptamana incarcata..dar am reusit sa le fac aproape pe toate..
25.01.2013, 17:24:18
A2-a inscriere: www.breslo.ro/Product/Set-My-Staff-and-spell-books_807788 (nu se poate fara "surreal")
Soon, apar si cu premiile promise (am pregatit ceva pt fiecare categorie :) ).
XOXO - aigile
Vrăji?!... Brrrrrrr!!!... Kestiile acelea, eluneara.bijoux, au avut efectul unor ochi de șarpe asupra mea, rămasă precum un analfabet în fața vitrinei de librărie, și, de n-ar fi fost frumusețea aproape ireală, de ”Albă-ca-Zăpada”, a prințesei-purtătoare, aș fi rătăci și-acum, probabil, în... Tărâmul de Nicăieri...
25.01.2013, 18:16:09
P.S. Cum a fost la examen?... I-ai... vrajit?...
P.P.S. Take your time! - topicul rămane deschis (pentru premii...:))) - cu mulțumiri! - NicoleCeaMov
Vin si eu cu al doilea cadou promis. Asadar, cele doua cadouri sunt:
25.01.2013, 19:44:02
- pentru locul 4 de la clasic : www.breslo.ro/Product/Bratara-cadou-Truth-or-Dare_807989
- pentru locul 5 de la neconventional: www.breslo.ro/Product/Cercei-cadou-Truth-or-Dare_798670
Din pacate nu mi-am terminat colierul :( asa ca voi fi doar votant de data aceasta, cam greu, multe frumuseti inscrise. - soso07
Printre formule matematice si fizico - chimice am reusit sa termin (cu unele schimbari de plan pentru ca nu as fi terminat altfel). A doua lucrare :
25.01.2013, 20:02:39
www.breslo.ro/Product/Casatoria---Adevar-sau-provocare----Participa-la-concursul-TRUTH-or-DARE_808001 - foambubbles
Vin si eu pe ultima suta de metri (ca de obicei), cu o lucrare mai neconventionala (mai ales uitandu-ma la fulgii de afara):
25.01.2013, 20:07:38
www.breslo.ro/Product/Dor-de-vara--Colier-statement_807995 - mielena
Bifasem inimioara de "Like" direct din "cele mai noi produse listate", inainte sa te inscrii si sa postezi aici, foambubbles!! Imi place la nebunie colierul tau care sfideaza intr-adevar zilele de afara! Sic Iarna! Sic!...:)
25.01.2013, 20:14:21
@Sorina: ma lasi fara cuvinte caci laudele se invalmasesc dar nu reusesc sa se astearna coerent in pagina...BRAVO! O piesa de exceptie ne-ai adus! - mielena
Nicole, Valceanca de-a mea: Multumim pentru cadouri!
25.01.2013, 20:15:56
Aveam o curiozitate: Sa nu-mi spui ca esti chiar din RM Valcea (ca mine) si ca ai terminat si Lahovary(ca mine)?!!! - mielena
Se pare ca am lipsit cam mult...De aceea salut cu intarziere dar cu adanca reverenta pe eluneara, 3cot, Nicolebiju si HandmadewithLove! :)
25.01.2013, 20:23:37 - NicoleCeaMov
mielena, nu-s din Rm Valcea, mai la vale cu 20 de km, sunt din Olanesti, fix din statiune
25.01.2013, 20:26:56
dar .. da, am terminat lahovary :) - aigile
NicoleCeaMov, îmi pare rău că nu ai avut destul timp ca să ni te (re)prezinți!... Cu atât mai mult îți datorăm mulțumiri pentru premii - echilibrate și... echilibrante!, ca un zâmbet poznaș după o zi de muncă!...
25.01.2013, 20:27:54 - aigile
Sorina, am pierdut șirul minutelor de când îmi strâng falca de pe jos, da' n-o mai pot...restaura! Speachless - e puțin spus... Oricum, ai trecut în altă dimensiune, fată dragă, și nu mă refer la MANECHIN... Nu-mi rămâne decât să depun... praștia.
25.01.2013, 20:37:32 - aigile
Îmi pare rău, foambubles, nici despre maci nu pot comenta, avându-i, ca și mielena, de altfel, drept... stindard!... ”Conflict de interese”, știi... ( a fost o glumiță, da' tot m-ai topit!...)
25.01.2013, 20:46:57 - Kalimera
fetelor, sunteti grozave... am trecut in revista lucrarile si mi se par extraordinare..
25.01.2013, 20:50:34
@soso: tu nu ai de gand sa ma lasi si pe mine sa respir? :))) fiecare piesa a ta, pe langa frumusete, armonie in forma si culoare, este si incarcata de simboluri... ce inseamna, domne, suflet de artist...
p.s.: felicitari pentru alegerea manechinilor! foarte expresivi!:))) - soso07
Multumesc, fetelor :*)
25.01.2013, 20:52:15 - Jewelswithlove
O sa ajung si eu puuutin mai tarziu,nu ma las pana nu termin si cerceii...
25.01.2013, 20:54:06 - carmenn
acum imi amintesc eu ce spuneai despre lanturi si ochiuri... parca....dar nu-mi imaginam ca sunt chiar lanturi crosetate...am zis si eu ca e vreun lantic mic ....cum spunem noi cand crosetam...un lant...un ochi...faina legatura...insa daca ar fi toate ,,lacatele" asa ca cel realizat de tine...nu i-am mai putea ,,lega" pe ai nostri barbatei...lor le trebuie din alea bine ferecate...ca ei scapa oricum...insa simbolul tau este evident...iar dragostea invinge mereu...eu asa vreau sa cred.
25.01.2013, 21:10:53 - foambubbles
Multumesc mult, fetelor! :)
25.01.2013, 21:31:05
Intentionam sa ma inscriu in concurs cu o alta lucrare, mai clasica, dar pentru ca tocmai am terminat campul cu flori la care am inceput sa lucrez anul trecut, am decis sa vi-l arat, macar pentru feedback.
Pentru ca am lipsit o vreme din mediul on-line, inca rasfoiesc topicul si ma minunez.
Felicitari! Ce de frumuseti! Va fi greu de votat. - aigile
Nu-i așa?!...imediat deschidem Galeriile!
25.01.2013, 21:47:09 - aigile
Prima dintre ele:
25.01.2013, 22:05:03
www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs--TRUTH-or-Dare---I_35023
Pentru cea de-a doua vom aștepta miezul nopții... (și ultimele înscrieri! - succes!) - aigile
Palpitant, până la final!...
25.01.2013, 23:55:31 - aigile
STOP JOC!:(...
26.01.2013, 00:05:37 - Jewelswithlove
Ghinioane in sir au facut sa nu mai ajung in timp util la concurs:))Intai a cazut curentul in tot orasul si am stat in intuneric,apoi a picat netul si s-a lovit atat de tare ca nu a mai revenit pana acum cateva minute!Mi s-a spus ca a fost aseara un accident datorat iernii de la noi si-n care a fost implicat un TIR care a doborat niste stalpi.Pe stalpi erau cablurile...
26.01.2013, 10:27:59
Independent de vointa mea,am ratat inscrierea.Dar,cum concursurile sunt pt mine in primul rand provocare si nu gand la premii,aduc totusi setul in fata dvs,doar ca sa nu fiu considerata neserioasa:)
www.breslo.ro/Product/Set-Duchess_808414 - gemsgems
Ce frumos e :D Superba alaturare de culori
26.01.2013, 11:07:11
Nu-mi merge semnul exclamarii al tastatura, dar sa iti imaginezi tu cate trei dupa fiecare propozitie. :P - Jewelswithlove
Multumesc mult,Alina!
26.01.2013, 11:13:35