Forum: Concursuri TRUTH or... DARE?!
- mielena
Doamne, Ligia, cat de frumos asterni cuvintele, cu cata gingasie ating ele "tinta"!!! Bravo!
21.01.2013, 20:18:46
Uite, vreau si eu sa laud de la aceeasi inaltime ultimele postari de la AnitzaDan si margele-etc si nu reusesc....si zic atunci simplu: FELICITARI fetelor! Foarte frumoase creatiile voastre!
Cat despre stergar, am decis acum: va fi daruit sotului lui Carmen cu urari de La Multi Ani!!! ;) - carmenn
Doamne....mi s-a facut pielea de gaina...imi vine sa plang...de Ziua Unirii nici ca se putea un cadou mai frumos...o sa-i fac loc in mica mea bucatarie rustica si o sa va arat pozele....si maine mai am un sarbatorit...tot Varsator....fiica mea implineste 24 de ani...:)
21.01.2013, 20:28:37
MULTUMESC FATA DRAGUTA! :) - nicolebijou
La multi ani! pentru fata ta, Carmen! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
21.01.2013, 20:49:24 - carmenn
multumesc,la fel! sa fie!
21.01.2013, 22:26:32 - aigile
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW, MIELENA, daca MIE mi-au dat lacrimile!... Draga mea, nu ai nevoie de cuvinte, inima ta spune lucrurilor pe nume! Ce frumooooos! You've made my day!!!Mi-a trecut tot năduful pățaniilor de azi...
21.01.2013, 23:18:55
Carmen, să-ți trăiască sărbătoriții și să te bucuri de ei(cu îndelungă răbdare, ca deh! DOI Vărsători...)
@Anitza Dan: nu te-am contrazis că ar fi guleraș, glumeam puțin, subliniind că și în lucrurile ”clasice” pot fi găsite urme de interpretari mai puțin convenționale (mai ales daca vrei sa fii... mai catolic decât Papa, dar și asta e tot o glumă!...) - aigile
Chiar dacă poate mulți sunteți deja legănați de Orfeu, am să închei ziua cu un anunț organizatoric (l-aș amâna pe mâine dimineață, dar am pățit atâtea necazuri cu laptopul încât nu vreau să mai amân,că nu știu dacă mai ține bateria până mâine!...)
21.01.2013, 23:42:36
Eu nu am știut - și poate sunt câțiva printre voi în aceeași situație - despre schimbarea politicii Breslo privind confidențialitatea. În urma acestei schimbări este dificil - spre imposibil - de verificat dacă voturile sunt date din așa-zisele conturi-fantomă ori ba... Ar fi frumos dacă am putea spune că suprimăm această prevedere a regulamentului de concurs, mizând doar pe o bună-credință, de care noi nu ne îndoim! Dar, cum postam mai înainte, clasamentele finale pot fi mereu supuse suspiciunilor, pentru că, știți, ”gusturile nu se discută”..., da' până la un punct!
Astfel că, pentru a preîntâmpina situații nedorite, sfătuindu-ne și cu ”seniori” ai concursurilor, am ajuns la concluzia că este oportun să modificam la 10(zece) numărul feedback-urilor necesare unui votant pentru ca votul să-i fie validat. - GradinaSecreta
Buna dimineatza! Sper sa ajung si eu cu o piesa in acest joc atat de frumos, initiat de Ligia si Mielena! De la idei marete pana la punerea in practica, mi-am cam dat singura planurile peste cap, asa ca nu stiu :).
22.01.2013, 09:34:19
Nu am reusit sa gasesc in topic daca noi, ceilalti premianti ai concursului trecut ar trebui sa oferim premiul corespunzator in competitia prezenta. Asa ca voi oferi cate un premiu pentru fiecare sectiune, iar destinatia lor o voi lasa la latitudinea moderatoarelor. Am fost si eu in postura asta si parca niciodata nu sunt suficiente premii pentru a rasplati niste oameni care si-au pus tot sufletul in creatii.
Asadar, un premiu pentru sectiunea Clasic:
www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-Fluturi-i-trandafiri-Rezervat-pentru-Concursul-Truth-or-Dare_463917.
si un premiu pentru Neconventional:
www.breslo.ro/Product/Floating-Mountain-on-Planet-Pandora---Premiul-III-la-Concursul-ScienceFiction-Rezervat-pentru-Concursul-Truth-or-Dare_587495. - aigile
Iubită GabyS, am descoperit în această dimineață, fără să vreau, SECRETUL grădinii tale fermecate: un suflet imens, cu flori exotice purtând nume de sentimente rare, cu o inimă pulsând nebunește în ritmul dăruirii fără masură, un loc din care nu mai vrei să pleci, pentru că pare rupt din Rai!...
22.01.2013, 09:59:31
Intr-adevăr, așa e obiceiul, ca premianții unui concurs să facă onorurile unor premieri în concursul următor, ca moștenirile frumoase transmise într-o familie... Nu am mai ajuns să scriu premianților, dar GabyS, care nu a lipsit din niciun concurs la capitolul OFERIRII de premii, nu se dezminte!...Iți mulțumim cu plecăciune și pentru exemplu, și pentru darurile tale , în care, pe lângă migală și talent, e totdeauna o bucățică din sufletul tău!... - AnitzaDan
Nu mi-am dat seama ca este o gluma, eu am luat-o drept sfat, si eu cuminte zic sa ascult ca doar asa pot invata mai multe, NU?
22.01.2013, 10:43:00 - NicoleCeaMov
GabyS este absolut superb colierul Floating Mountain. SUPERB! Foarte deosebit!
22.01.2013, 11:26:53
mielena, stergarul tau mi-a adus aminte de stergarul bunicii pe care il tinea deasupra unei icoane vechi din metal si lemn. Nu e chiar ca al tau, ci asemanator. Cu cat a vrut bunica mea sa fie departe de sat si de tot ceea ce inseamna la tara (a studiat croitoria in franceza, nu au existat sobe in casa), tot am avut ceva traditional: stergarul si un covor mare de perete oltenesc. Imi dau seama ca radacinile si traditiile nu ti le poti scoate din suflet. Oi fi eu aici in Ardeal de 9 ani, dar tot olteanca din Valcea raman. Este o bucata de cultura traditionala acest stergar. - GradinaSecreta
Multumesc mult, fetelor! Ma bucur ca va plac premiile! Mi-ati facut ziua mai frumoasa prin cuvintele voastre :)!
22.01.2013, 11:41:01 - Thezora
Mie-mi place f mult cel cu trandafirasi si fluturi!
22.01.2013, 12:08:30 - mielena
Ei, Nicole! Pe mine m-a adus revolutia '89 in Brasov si aci ramasei! Caci tot din Valcea vin si inca am coatele ascutite! :)
22.01.2013, 13:42:52
GabyS- minunate piesele tale. Iti multumim pentru ca esti alaturi de noi! - carmenn
frumoase premii si lucrari asemenea.este greu cu doi Varsatori in casa...asa este...numai ca o Fecioara este rabdatoare,ingaduitoare si cateodata recunosc cicalitoare...:)
22.01.2013, 14:04:28 - aigile
Eeeei, dragelor, se apropie finalul - trei zile mai sunt si tragem linie! Parcă se-aud tobele în surdină, mărind suspansul și nerăbdarea. Tocmai ca să nu vă stresăm cu prea multe emoții, haideți să le mutăm puțin... în cârca mea, căci, iată, ÎN SFÂRȘIT!, apar și eu cu (o parte din) premii.
22.01.2013, 14:44:25
Trebuie să vă spun că nu m-am imaginat vreodată în postura de câștigător - chiar dacă mai strâng ani peste... cocoașa din spate, nu-mi uit niciodată statura, fie ea în centimetri(care se tot împuținează...) sau în confirmări (care se mai lasă așteptate...).(În general visez tot mai putin, tot mai cuminte, pentru că, pe principiul ”ai grijă ce-ți dorești...”, pot să spun c-am strâns în viață ceva-ceva mai mult decât pot duce...). Chiar dacă, deci, nu m-am imaginat în postura de a oferi premii, nici nu mi le-aș fi închipuit să fie altfel decât medalii - superlativele aprecierii, turnate în metale în fața cărora și timpul se predă, efemer!... Știu că tocmai s-au mai dat medalii, dar ideea lor vine din începuturi cu adevărat glorioase, si, slavă cerului, (ÎNCĂ!...) nu cere drepturi de autor... Mi-am imaginat premiile, cum spuneam, plecând de la medalii, deci vor fi rotunde, ducând cu gandul la aur/argint/bronz, chiar dacă doar un biet rest de suflu prețios a ajuns peste ele... N-am mai putut să le pun tricolor (cu toate că ziua de 24 ianuarie o cerea !...), dar am avut o dantelă cusută din mărgele (de la J. Curley citire) cu un model central amintind de infinitul lui Brâncuși, si de ”coloana” asta le-am legat. Trebuie că stătea scris totul prin îndepărtate galaxii, de vreme ce, după ce mi le-am imaginat, am și gasit materiale cu care să le migălesc, deși n-aș fi crezut vreodată să fi suflat cineva cu aur, argint și bronz peste mărgeluțele Delica!... Cum nu puteam lăsa metalele cu brațele goale, le-am pus să-mbrățișeze mărgele de ametist - ei, da! clasicul mov al regilor, devenit azi (puțin mov!...) neconvențional, dar atât de ușor de potrivit culorilor celor trei ”medalii”. Nu numai versatilitatea-i m-a făcut să-l aleg, ci și toate calitățile-i îndelung lăudate, de... panaceu- stați liniștite, n-o să vă plictisesc, înșirându-le, când le aveți indexate pe toate-toate la doar un ”search” distanță!...
Că de la vis la realitate ”...e-o cale-atât de lungă...” vor afla chiar premianții - dorința și... „putirința” nu se confundă, și , oricât m-am străduit, cu unghiile ferfeniță n-am putut ”îmblânzi” sârmele chiar după gustul meu... Ceea ce nu mi-a ieșit la (peștele...)cadou, am căutat să compensez cu... undițele, care să vă ajute să ...pescuiți/meșteriți mai bine decât mine!
Sorry dacă v-am plictisit aici cu descrierea - a fost mai simplu decât s-o fac de trei ori în magazin!... Și-acum, scuzați - închidem puțin: ”băgăm” marfă!... - aigile
Mi-a luat ceva timp aranjatul ... în vitrină, dar, iată-le:
22.01.2013, 16:01:29
-www.breslo.ro/Product/Medalia-de-AUR---Concursul-TRUTH-orDARE---Secțiunea-CLASIC_80429
-www.breslo.ro/Product/Medalia-de-ARGINT---Concursul-TRUTH-orDARE---Secțiunea-CLASIC_804301
-www.breslo.ro/Product/Medalia-de-BRONZ---Concursul-TRUTH-orDARE---Secțiunea-CLASIC_804310
-www.breslo.ro/Product/Premiul-CTIGTORUL-ABSOLUT---Concursul-TRUTH-or-DARE_804332
www.breslo.ro/Product/Premiul-TRUTH-REVELATION---Concurs-TRUTH-or-DARE-rezervat-margele-etc_804366
Mai vreau doar să adaug că au trecut, iată, ani, de când admir cerceii cusuți 'Extrano', și abia acum mi-am luat răgazul să-i... ”probez”!
Cât depre brățara tricotată din sârmă, tot așa, ”zăcea” pe undeva tutorialul, și, când l-am deschis, nu era ceea ce așteptam... Dar a fost de-ajuns ca să-mi pun ”rotițele” în mișcare și, ca bunica mea, odată, să descopăr singură modelul dorit! - de unde și titlul, care a ”picat” -like a glove - și peste mine, și peste margele-etc... - Thezora
Ligia, de mi-ai vedea zambetul!!! Este minunat tot setul si imi place enorm de mult! Sunt onorata! Si multumesc, multumesc, multumesc!
22.01.2013, 16:18:33 - carmenn
pe primele 3 nu le pot deschide....:(
22.01.2013, 16:20:28 - Buburuzacughetute
Eu am ales partea Clasica pentru ca asa imi sta in fire. Imi place sa pastrez traditiile si tehnicile foarte vechi.
22.01.2013, 16:33:22
www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-TRUTH-ORDARE_804411 - Thezora
Foarte foarte frumos, Buburuza!
22.01.2013, 16:37:57 - aigile
Cum să reprezinți un element de tortură, aducător de moarte cruntă, printr-o spumă de nor imaculat, pe care ne imaginăm a pluti îngerii?!...Știai, tu, oare, că, prin această Cruce, Dumnezeu a promis că, și de vor fi păcatele noastre roșii cum e cârmâzul, Fiul Său ne va face haina sufletului... albă ca zăpada?!... Fie știai, și ai reușit să exprimi o promisiune dumnezeiască, fie a fost chiar o REVELAȚIE!... Nu am cuvântul potrivit pentru lucrarea ta, Buburuzacughetuțe!... Eu nici măcar nu am învățat toate pietrele din care e promisă ”Împărăția”, cum aș putea atunci descrie ceva coborât de Acolo?!...
22.01.2013, 16:47:18 - aigile
Scuze, iată erata (nu stiu de ce le scrie greșit, când în magazin apare corect?!...)Ș
22.01.2013, 16:51:21
- www.breslo.ro/Product/Medalia-de-AUR---Concursul-TRUTH-orDARE---Seciunea-CLASIC_804297
- www.breslo.ro/Product/Medalia-de-ARGINT---Concursul-TRUTH-orDARE---Seciunea-CLASIC_804301
- www.breslo.ro/Product/Medalia-de-BRONZ---Concursul-TRUTH-orDARE---Seciunea-CLASIC_804310
@margele-etc :)) - Buburuzacughetute
OOOOOOff. Stiai ca toate cuvintele tale imi merg la suflet???? Ce nu am reusit eu sa exprim in descriere, ai spus tu acum!
22.01.2013, 16:54:54
Iti multumesc din suflet!!! - aigile
EU mulțumesc, draga mea, LUI și ție!... Nu știi ce zile zbuciumate au culminat azi cu așa o zbatere, atâtea piedici!... Dar acum... e ca uleiul vărsat peste furtuna mării - calmul în care nu mai contează cât/când manânci/dormi,etc, pentru că, deși în scânteieri pasagere, FERICIREA EXISTĂ!...
22.01.2013, 17:04:37 - carmenn
vazand frumoasa cruciulita vreau sa transmit si eu ,,Sincere Condoleante!" pentru cei doi romani ...Sorina e groaznic sa-ti moara singurul sprijin asa aiurea ,muncind printre straini pentru o bucata de paine...eu cunoasc sentimentul ...si nici nu vreau sa ma gandesc...si sotul lucreaza cam tot in domeniul sondelor...asa ca e de doua ori mai riscant....marea ,care este frumoasa dar isi ia uneori tributul si platforma care nu mai spun....:(
22.01.2013, 17:20:50 - aigile
O, da...
22.01.2013, 17:25:43 - soso07
Carmen, nu m-am putut concentra la nimic toata ziua. As vrea sa spun ca e vorba de taticul unui coleg al baietelului meu. E groaznic.
22.01.2013, 17:36:43 - carmenn
Doamne -fereste!
22.01.2013, 18:28:21 - aigile
Două (zile rămase...) Spor!
23.01.2013, 09:11:33 - NicoleCeaMov
Pana maine la ora 12 este termenul, asa-i?
23.01.2013, 10:01:49
Sper sa termin si eu azi, sa pot poza maine. Daca nu, ramane pentru concursul viitor . - Thezora
Eu am reusit sa termin colierul aseara, trebuie sa il pozez si sa il postez pana exact cand?... Mersi!
23.01.2013, 10:16:02 - aigile
24.01, ora 24...
23.01.2013, 10:28:22 - Thezora
Multumesc, deci diseara ar trebui sa il prezint. :)
23.01.2013, 11:35:51 - Jewelswithlove
Imi cer scuze minunatelor gazde,Ligia si Mihaela,pentru indelunga lipsa si tacere.dar,cu gandul si cu inima am fost prezenta mereu aici,si am mai si citit cate ceva,asa ,in fuga.A fost o perioada grea,in care nici nu m-am apropiat de margelute.Dar,n-am uitat nici un moment nici de premiul promis,nici de promisiunea facuta,aceea de a participa la acest concurs.Maine (sau chiar diseara,daca nu mai plec nicaieri)voi posta premiul,mai am putin de lucru la el si e gata.Si,sper din tot sufletul sa reusesc sa termin ceea ce mi-am propus pt competitie,ceva-cum altcumva-clasic.
23.01.2013, 13:40:38 - soso07
Nici eu nu am uitat de premiul promis (si nici de a doua lucrare). Ieri nu mi-a fost aminte ... nu se potrivea ce lucram eu cu evenimentele din jur ... Dar azi sper sa ma mobilizez pentru ca ar mai fi destul de lucru.
23.01.2013, 13:56:37 - aigile
@Jewelswithlove: mulțumim, dar nu e nevoie să te scuzi! Ca linie generală, cred că nu greșesc când spun că premiile pot fi postate până cu puțin înainte de...”covorul roșu”! Acest topic ramâne deschis, deci le puteți posta încă 2-3 zile după 24.01.
23.01.2013, 18:35:59
@soso07: nu pot decât să deplâng, alături de ceilalți, o asemenea nenorocire...
Credeți că ar trebui să adaugam o zi?... întreb și eu... - mielena
Silvia si Sorina, doua "ursitoare bune" ale acestui concurs. Ne-a mers bine stiindu-le alaturi cu gandul...:)
23.01.2013, 18:46:48
Multumim anticipat pentru premii si salutam de pe acum, cu reverenta adanca, creatiile voastre in concurs! - AnitzaDan
Buna tuturor!
23.01.2013, 18:47:20
Revin si eu cu o a doua inscriere la categoria clasic, sper sa va placa:
www.breslo.ro/Product/Colier-cu-cercei-Aripile-lui-Cupidon--particip-la-concursul-Truth-or-Dare---Clasic_805490 - Jewelswithlove
Daca ar fi dupa mine,da,mi-ar prinde bine o zi...Pana azi,cand am realizat premiul pt concurs,nu am pus mana pe margelutze din decembrie!Si,Doamne,dor mi-era;dar,ori de cate ori ma hotaram sa lucrez ceva,nu-mi statea mintea la ele...
23.01.2013, 19:03:56
Oricat de bine mi-ar sau ne-ar prinde un ragaz,e mai important sa va fie si voua,ca gazde,usor! - aigile
Gingășie, ca într-o primă iubire, pură și sinceră - asta îmi spune setul tău, AnitzaDan (doar pentru că l-ai implica și pe înaripatul Cupidon!...) Altfel, m-aș fi gândit la sufletul imaculat al aceleiași codane - INAINTE de prima săgeată a pomenitului poznaș!... Cât e de de diafan!...
23.01.2013, 19:25:19 - soso07
Si mie mi-ar prinde bine inca o zi de lucru :*)
23.01.2013, 21:21:24 - aigile
Anyone else?... One more day!...once, twice...
23.01.2013, 21:31:55 - Thezora
Ma bag tot eu ca musca-n lapte si completez bratara de luni cu colierul promis (o sa aiba poza si pe supermodelul de mine in vreo ora doua):
23.01.2013, 21:46:31
www.breslo.ro/Product/Visul-eherezadei---Colierul_805749
Multumesc! - eluneara.bijoux
Dragelor,
23.01.2013, 21:59:23
Sub influenţa învăţatului intens, am uitat şi să îmi plătesc shopul(dar se rezolva mâine..trăiască cardul şi soţul care mi-l hrăneşte :)) )...în altă ordine de idei,ar fi binevenită 1 zi (premiile sunt în lucru, m- am încăpăţînat şi am făcut şi piesă 2 aproape gata..am şi învăţat,vineri am şi un examen..ahhh ce bine ar fi să ma relaxez după el făcând ultimele retuşuri la poze(pe care încă nu le am)..
Aşadar...1 zi odată...de două ori...de trei ori...
Vândut?!?
Vă pup şi spor!! - soso07
Gata, s-a dat verdictul ? Ce bine ca pot dormi la noapte :)
23.01.2013, 22:08:59 - aigile
Bun! - ne întâlnim mâine la Hora Unirii, și ultima zi de concurs va fi vineri, 25.01, când, la ora 24 vom pune punct.
23.01.2013, 22:24:30 - aigile
Arareori ți-e dat să visezi cu ochii deschiși, dar iată, mărgică după mărgică, după mărgică, după mărgicăăăă ... etc, hipnotic, visul (colorat! - adică, lucru rar...) te poartă spre o poveste în care te-ai închipuit cândva, stăpână peste vieți (și averi!...) de sultani... Ei, bine, e timpul trezirii! - frântura de vis s-a întrupat, și-așteaptă cuminte să-ți stâmpere nodul din gât cu o ”îmbrățișare” demnă de... 1001 nopți, și tot atâtea zile!
23.01.2013, 22:36:46 - Thezora
Ma plec in fata unei adevarate stapane a cuvintelor! Multumesc de 1001 de... ori!
23.01.2013, 22:50:54 - aigile
XOXOXOetc...:)))
23.01.2013, 23:21:47 - aigile
Hai să dăm mână cu mână
24.01.2013, 00:13:05
Cei cu inima româna,
Sa-nvârtim hora frăției
Pe pământul României!
Iarba rea din holde piară!
Piară dușmănia-n țară!
Între noi să nu mai fie
Decât flori și omenie!
Măi muntene, măi vecine
Vino să te prinzi cu mine
Și la viață cu unire
Și la moarte cu-nfrățire!
Unde-i unul nu-i putere
La nevoi și la durere
Unde-s doi puterea crește
Și dușmanul nu sporește!
Amândoi suntem de-o mamă
De-o făptură și de-o seamă,
Ca doi brazi într-o tulpină
Ca doi ochi într-o lumină.
Amândoi avem un nume,
Amândoi o soarta-n lume.
Eu ți-s frate, tu mi-ești frate,
În noi doi un suflet bate!
Vin' la Milcov cu grăbire
Să-l secăm dintr-o sorbire,
Ca să treacă drumul mare
Peste-a noastre vechi hotare,
Și să vadă sfântul soare
Într-o zi de sărbătoare
Hora noastră cea frățească
Pe câmpia românească!
Versuri-descântec, parcă profețind... Ieri, ca un continuu AZI, din care nu mai creștem... Haideți, odată, să dăm mână cu mână, inimă lângă inimă... Noi. Azi.