Forum: Concursuri TRUTH or... DARE?!
- aigile
În plină desfășurare de străvechi tradiții, copilul din noi iese iarăși la iveala – copilul care încă așteaptă un cadou sub brad, chiar dacă ‘taina’ Moșului a deslușit-o demult, copilul care visează sănii năzdrăvane la primul viscol și bătăi cu bulgări printre troiene! Și spiritul lui zburdalnic, neconstrâns încă de obiceiuri și datini, ne cheama astăzi să ne jucăm : “ADEVĂR sau… PROVOCARE?!... ” Dacă acceptați, va trebui să ne spuneți in ce tabără vă aflați: în cea a TRADIȚIEI, sau a NECONVENTIONALULUI ?
18.12.2012, 22:57:14
Aproape văd sprânceana ridicată a mirare – nu mulți dintre noi fac introspecții înainte de-a ne pune mâinile la treabă, și lucrurile care ne ies sunt clasice - sau nu - datorita atâtor cauze negândite ! Asupra lor vă invităm acum să vă îndreptați cugetările, pentru a găsi resorturile ascunse care vă definesc opțiunile. Tradiția înseamnă un set de reguli pe care, respectându-le, le acceptam și le perpetuăm. Există, însă, întotdeauna, și contestatari ai rânduielilor, rebeli care aduc ”schimbarea” , uneori chiar fără s-o stie !... (schimbare care, la randul ei, poate deveni …conventie !). Îmi amintesc combinațiile de culori ”acceptate” de canoanele modei în copilaria mea, si, albastru-verde, ori maro-negru reprezentau adevarate blasfemii !... Aceleași teorii ale culorilor veneau in sprijinul criticilor, atunci, ca și azi, cand combinațiile neconvenționale sunt aproape un ”must-have”! Tot atunci alăturarea dintre aur și argint era de prost gust, cum interzise erau perlele în timpul zilei… Multa vreme am fost privită ciudat pentru că am îndrăznit să port mai multe brățări pe mână ! Și am putea continua așa multă vreme, pentru că nume ca Giordano Bruno, Coco Chanel, Picasso, sunt doar cateva picături într-un ocean - emblematic pentru un mecanism al schimbării care a facut ca lumea sa evolueze.
În concluzie, chiar dându-i dreptate lui Descartes (”DUBITO, ERGO COGITO ; COGITO, ERGO SUM ”, adică… nu putem cunoaște nimic intuitiv in mod clar si distinct), vă provocăm să ne dezvăluiți de care parte a ”baricadei” vă aflați – sau, cu alte cuvinte, ce ilustrați prin lucrările voastre: clasicul sau neconvenționalul? Nu puteți alege decât o singură opțiune, cea care vă reprezintă cel mai bine, și pe care să o susțineti atât prin lucrare, cât și prin prezentarea ei! Important este să convingeți juriul despre concepția voastră personală, asumată și exprimată.
REGULAMENTUL CONCURSULUI
DURATA
1.Concursul se desfășoară între 19 dec.2012 – 24 ian.2013, ora24(am prelungit din start perioada de înscriere a lucrărilor datorită suprapunerii peste Sărbătorile Crăciunului și ale Anului Nou, când veți fi ocupate cu… alte lucrări!)
2.Votarea lucrărilor înscrise: 25 -27 ian. 2013, ora 24.
3. Validarea jurizării și stabilirea podiumului: 28 ian. 2012
CREAȚII ÎNSCRISE
Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie realizate special pentru tema propusă, de aceea postarea lor în magazine nu trebuie să fie anterioară datei de începere a concursului.Fiecare creator poate înscrie câte doua lucrări (dar numai în cadrul aceleiași ”secțiuni”, adică ori două la CLASIC, ori doua la NECONVENTIONAL, după opțiunea proprie). Vă rugăm să specificați dacă este prima participare la un concurs Breslo (debut!).
VOTAREA
Fiecare vot va cuprinde șase alegeri dintre creațiile înscrise. Nu se admite auto-votarea, iar conturile-fantomă vor fi eliminate la numărarea voturilor.Conturile valide trebuie sa fie deschise anterior începerii concursului, având macar doua feed-backuri pozitive, de la magazine diferite.
Clienții sunt rugați să menționeze calitatea de client după exprimarea votului.
NOTAREA
Juriul va aprecia si va nota:
1.Încadrarea în temă
2.Estetica piesei
3.Descrierea si argumentatia (imagini si… disertație)
4.Originalitatea
5.Impresia de ansamblu (complexitate, reprezentativitate, consecventa cu mesajul transmis)
Ne așteptăm ca votul publicului să fi preponderent unul ”afectiv”, dar vă invităm sa folositi ȘI criteriile folosite de juriu la apreciere, pentru a evita discrepanțe în rezultate!...
PREMIEREA
Având, într-un fel, două secțiuni, și fiind două organizatoare, vom oferi câte trei premii, după cum urmează: la CLASIC – aigile, la NECONVENȚIONAL – mielena.
Cel mai mare punctaj va desemna si câștigatorul absolut al concursului (si, implicit, sectiunea ”învingatoare”), primind o diploma de confirmare a ”titlului suprem”, și preluând stafeta organizării următorului concurs.
Vom oferi premii și pentru debut, cât si unui client votant.
Ne-am bucura să fim onorați cu prezența unor sponsori care să ne sustina efortul de a răsplăti cu premii cât mai multe creații reprezentative! Vă mulțumim!
Dacă au rămas aspecte pe care le-am pierdut din vedere, le vom elucida pe parcurs!
Vă dorim succes și mult spor, în speranța dezlănțuirii unui torent al pasiunii și creativității! - raven
Uau. Da, tema de anvergura. Recunosc - sunt "clasica", dar cred ca la acest concurs mi-as dezvalui "razvratirile" neconventionale... Este o lupta si cu noi insine! Frumoasa tema!
19.12.2012, 09:09:41 - aigile
Bun venit! O, da! - razvratirile... Au perioada lor de glorie, cand par a fi 'the wind beneath my wing', si, cum toate au timpul lor, vine si vremea luptei contra curentului, cand 'gusti' razvratirea de partea cealalta a baricadei!... Un vesnic conflict intre generatii, ca o 'repetabila povara', pentru ca e mai aventuros sa-ti construiesti propriile experiente, ca o premiza de inteleptire, totusi (daca mai apuci...)!
19.12.2012, 09:55:07 - user33709
Ce inspiratie! Intr-adevar `wow` tema concursului. Bravo!
19.12.2012, 10:09:19 - soso07
O, ce tema minunata
19.12.2012, 11:11:58
De la fete ni se-arata !!!
Aveam in intentie sa fac ceva mai .. neconventional, dar, din lipsa de timp, am amanat ... si bine am facut :) Dupa sarbatori voi avea prilejul sa-mi pun in aplicare lucrarica. - aigile
Inspiratia de la VOI ni se trage, dragelor! Abia asteptam sa vedem spre ce se indreapta ea - si speram sa abordati cu... seriozitate jocul nostru, pentru ca, fara obiectivitate sau asumare, vom ramane in cantonari de formalism pe care le stim.
19.12.2012, 12:16:43
Ne-ar fi placut sa ilustram fiecare sectiune cu lucrari reprezentative -si exemplele nu ne lipsesc, cu siguranta si voi aveti deja in minte cateva NUME la fiecare categorie, dar asta ar fi insemnat sa punem etichete, cumva 'avant la lettre'! Asa ca va lasam pe voi sa va 'marturisiti' directia in care orientati creatiile voastre... Sau poate dorinta ascunsa de a incerca un drum total diferit de cel din viata de zi cu zi! Ar trebui sa fie un 'film' captivant si plin de suspans, de-acum si pana la fine de Gerar!... - soso07
Va fi cu siguranta !!!
19.12.2012, 12:44:17 - mielena
Cu siguranta va fi un "film captivant". Intuim deja asta prin simpla ocheada asupra numelor care au "intampinat" pana acum pe tematica propusa: o vom descoperi pe fata din carti (BOOKGIRL)? Pe nonconformista RAVEN? Vom afla ce semnificatie are cifra 7 pentru SOSO?
19.12.2012, 13:52:39
Va fi ADEVAR si/sau PROVOCARE in creatiile incrise in acest concurs. Abia astept!
In ciuda sarbarorilor de iarna care ne ocupa timpul, oare reusim sa spargem gheata cu prima lucrare inscrisa, pana la sfarsit de Undrea? :) - eluneara.bijoux
Neconventional all the way!
19.12.2012, 14:04:02
Super tema aleasa!!
Abia astept sa vad ce va iesi !! Iiiiiiiiiiiiii !!!!* piuit de incantare* - Jewelswithlove
Da,o tema nemaipomenita!
19.12.2012, 18:09:43
Personal,consider ca asa cum in viata nu exista doar alb si negru,la fel se intampla si cu noi,oamenii.Unii au perioade,mai lungi sau mai scurte,in care sunt altfel decat de obicei;unii,desi in sinea lor iubesc tot ce tine de stilul clasic,dintr-un spirit de fronda (declansat de obicei de remarcile cuiva apropiat) vor sa para neconventionali;altii,desi ar vrea sa fie neconventionali,au ramas prizonierii unor obiceiuri vechi,sau pun prea mare pret pe gura lumii,sau ...sau...
Eu,una,am iubit de cand ma stiu stilul clasic,dar am avut mereu si izbucniri ne-clasice (ca n-as spune chiar neconventionale)...
O sa incerc sa fac ceva care chiar sa ma reprezinte;deja,desi nu-mi vad capul de treaba,caut idei,vizualizez mental schite,eh,boala grea...
Felicitari ambelor amfitrioane pentru tema,eram convinsa ca va fi ceva deosebit!
Si,in mod sigur,voi oferi si un premiu,premiu ce va fi postat in timp util si care va fi oferit cuiva ce nu a castigat altceva.Gazdele vor hotari la final!
Spor si inspiratie tuturor ! - aigile
Multumim frumos, Jewelswithlove! - cea care, fara exceptie, isi transforma "porecla in renume", daruind lucruri minunate, a caror maiestrie poate fi depasita doar de inima ei fara de margini, in care ne cuprinde pe toti! Multumim pentru premiu, multumim pentru participare, si pentru 'confesiunea' care ne va deschide o usa mica spre un laborator de vise, a caror 'alchimie' o presupunem, doar, visand, la randul nostru!...
19.12.2012, 18:51:51 - jinarlavinia
CLASIC clar, probabil asta scrie si pe fruntea mea mare si estetic :) neconventional hm...prea putin . Imi place sa amestec materiale neconventionale dar intr-o forma clasica , eleganta si imi place, ma reprezinta total. Am creeat ceva ce ma reprezinta , brosa cu rasina si Swarovski, poate sunt doua materiale care nu au legatura dar imi place tare ce a iesit. Il pun si pe al doilea in practica dar vorba voastra ...sa treaca sarbatorile. Ofer si eu un premiu (clasic ) daca primiti :)
20.12.2012, 08:19:14 - mielena
Lavinia, primim cu draga inima! :)
20.12.2012, 11:57:35
Multumim pentru premiu si te asteptam cu nerabdare sa te cunoastem, in stil CLASIC. ;) - Thezora
Uau! Mi s-a mai incretit putin creierul dupa ce am citit tema. Foarte foarte interesant... Poate ma loveste trenul cu inspiratie la timp...
20.12.2012, 13:00:37 - mielena
Daca ma uit in magazinul tau, margele-etc, vad ca poposeste destul de des trenul cu inspiratie...Asa ca, poftiti in vagoane pe linia 1!!!! :)
20.12.2012, 13:44:45 - Thezora
:) Multumesc, esti draguta!
20.12.2012, 14:15:12 - aigile
Se-mprastie mirosul de cozonaci, si parca vezi dospind, precum coca lor parfumata, ideile care vor prinde forme neasteptate! Abia asteptam primele aparitii - auguri pentru desfasurarea de forte de mai tarziu!... Si va dorim spor si la cozonaci, si la plasmuiri indraznete!
21.12.2012, 10:33:18 - mielena
Si pentru ca zilele acestea ne invaluie de magia lui "a darui", iata ca venim cu un voucher oferit de LadyShop (www.breslo.ro/Shop/LadyShop) in valoare de 50 lei. Ne vom sfatui, organizatori si juriu, cui vom acorda acest premiu. Multumim! :)
21.12.2012, 11:01:37 - aigile
LadyShop, un magazin in care darnicia nu asteapta venirea lui Mos Craciun pentru a face risipa de bucurii!... - MULTUMIM!
21.12.2012, 13:24:54 - LadyShop
Va multumesc pt. cuvintele frumoase adresate , cred ca este un concurs deosebit si astept lucreri deosebite . Va doresc tuturor ,
21.12.2012, 14:27:28
SARBATORI FERICITE !!!! - jinarlavinia
www.breslo.ro/Product/BROSA-CLASSICA_783201
21.12.2012, 16:54:06
acesta este prima lucrare pe care vreau sa o inscriu in concurs , Classic all the way - mielena
Iata clasicul mixt rosu si negru intr-o brosa eleganta! Bravo Lavinia! Ai spart gheata cu o piesa de o mare sensibilitate.
21.12.2012, 17:56:06
Asteptam sa vedem ce poate face aceeasi combinatie de culori intr-un stil nonconformist. Indrazneste cineva? :) - blanitza
Eeee, ia uite ce tema nou-nouta si frumoasa foc, bravooooo, fetele maiastre, pentru noua provocare si pentru maniera clasic-neconventionala:) in care ne-ati aruncat manusa!!! Minunata tema, si chiar vreau, vreau, vreau sa fac odata ceva, pentru ca de tare multa vreme tot cu gandul la altele am fost!!!
21.12.2012, 19:21:26
...Si-acuma, perla e la clasic, nu? Atunci, perle sa fie.... Si vedem noi si neconventionalul cum apare...de dupa colt...
Superba brosa, draga Lavinia, ce frumos te-ai jucat acolo cu nuantele si culorile, bravoo!!! - jinarlavinia
multumesc blantza , si eu o sa incerc sa fac si ceva neconventional, sa vedem ce iese. Astept sa vedem si alte creatii de la toata lumea :)
21.12.2012, 21:07:44 - aigile
Scuzati, va rog, absenta (stiti, 'petrecerea' de Craciun...) mielena, multumesc ca ai ramas pe 'baricadele' oficiului de gazda!
22.12.2012, 14:56:38
jinarlavinia, drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr( de la drums, adica tobe!)- bun venit la deschiderea... 'ostilitatilor'!Intrarea aceasta - prima care onoreaza invitatia noastra, se cere rasplatita cu un premiu, pe care il voi 'dezvalui' cat de curand!
Am sa ma scuz din nou ca revin cu niscaiva 'technicalities' - jinarlavinia, te rugam sa mentionezi ca lucrarea este rezervata pentru concurs, si sa ai 'grija' sa o pastrezi in magazin pana la jurizare! Si, inca ceva!Obiectivul concursului este sa descoperim care este, in general, 'spiritul' lucrarilor mestesugite de noi, cel CLASIC, ori NECONVENTIONALUL? De aceea va trebui sa ALEGETI ce simtiti ca va reprezinta mai fidel, si aceea sa ilustrati! Nu va cerem sa 'portretizati' viziunea personala despre clasic sau neconventional, ci sa va aratati pe voi asa cum sunteti, cu lucrari dintr-una SAU cealalta dintre 'zone'. Publicul va vota, si la final, numarul maxim de puncte va decide daca 'apreciem' mai mult clasicul ori, dimpotriva, daca alegem provocarea neconventionalului!
Sper ca nu v-am plictisit cu rezumatul celor spuse deja in 'prolog'!...Succes! - gemsgems
Apar si eu, mai devreme decat ma asteptam. :P Ca sa fiu sigura ca de data asta nu o sa absentez. :D Am ales zona neconventionala. Mi se pare cea mai potrivita pentru materialul meu cel mai folosit, lutul polimeric, si pentru temele abordate de obicei de mine. :D
22.12.2012, 15:13:52
www.breslo.ro/Product/Bro-Un-tort-i-o-ampanie---Particip-la-concursul-TRUTH-or-DARE_783637 - aigile
TOTAL neconventionala, gemsgems, asa cum ne-ai obisnuit cu brosele tale, surpinzatoare prin excelenta!(mai trebuie sa subliniez conotatia pozitiva a 'alocutiunii'?!...)Stiu ca polimerii sunt prezenti pe la noi cu cele mai neasteptate 'intrupari', dar tot ei pot fi 'tradusi', caaaat se poate de...conventional, in imitatii absurd de apropiate de ORICE piatra naturala!!!Eu, cand am vazut pozele, aproape am refuzat sa cred ca sunt lucrate de... 'mana omului'!...
22.12.2012, 15:30:28
Si tot neconventionala e 'adierea' nostalgica din prezentarea unor simboluri ale bucuriei exuberante! As putea, totusi, 'dibui' o urma de 'conventie' in perfectiunea detaliilor, dar s-ar putea sa ma insel amarnic, asta tinand, totusi, de maiestria talentului tau! O miniatura perfecta, menita sa inveseleasca orice mahnire! Super!!! - gemsgems
Hai ca era sa cad de pe scaun de la asa cuvinte de lauda. :D Iti multumesc mult, ma bucur tare ca iti place. :D
22.12.2012, 15:58:18 - aigile
:))... Si inca n-am spus tot!... Scorul fiind 1-1, deschiderea de la 'neconventional', drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, se premiaza, de asemenea!
22.12.2012, 16:33:17 - mielena
Intr-adevar, frumoasa si ingenioasa brosa ta, gemsgems. Felicitari!
22.12.2012, 19:13:27
Iata si premiul meu pentru creatia care va ocupa locul I in aceasta "runda": www.breslo.ro/Product/Nonconformism_783696 - carmenn
doamne ce frumoasa este...miniatura ta...eu nu mai am inspiratie si ma simt vlaguita...la acest concurs o sa va votez cu drag...bafta :)
22.12.2012, 19:40:15 - gemsgems
aigile, multumesc mult! :D Nu il asteptam pe Mosu' din nou asa devreme! :P
22.12.2012, 19:55:43
Va multumesc si voua, fetelor! :D
Carmen, mai e mult timp pana la finalul concursului pe 24 ianuarie. Poate dupa sarbatori o sa iti poti trage rasuflarea un pic si o sa prinzi forte noi. :P - aigile
Da, carmenn, te asteptam cu drag!...
22.12.2012, 20:58:06
mielena, cat de harnica poti fi - deja premiul e gata, si inca ce premiu!!!Frumos, ca un dar de Craciun, pufos ca neaua, dar calduros ca imbratisarea focului din semineu...Chapeau bas pentru toate cele care va faceti timp pentru pasiuni, in 'vartejul' pregatirilor de Sarbatori!Mult spor, tuturor! - mielena
La fel de neconventional- iata si premiul pentru un client care va vota: www.breslo.ro/Product/Flower-power_783738 :)
22.12.2012, 22:36:01 - blanitza
Draga Mihaela si Ligia scumpa, iata si maniera mea de-a intampina neconventional noaptea dintre ani - stralucire si eleganta, cristal si culoare vie, pentru ca asa trebuie sa fim cand anul se innoieste - pline de viataaaaa!!!! Cheers, my dear!!!
23.12.2012, 11:39:45
www.breslo.ro/Product/Cerceii-Sparkling-Green---Concurs-Truth-Or-Dare_783816 - aigile
Bun venit, draga blanitza! - doamna profesoara ne demonstreaza cum, o meserie 'incadrata' de sisteme de norme iti poate trezi doruri... (de) neconventionale!
23.12.2012, 12:23:44
Iar mielena continua ideea de mai sus cu o 'lectie' binevenita despre cele frumoase, dar iesite din 'tipare'! Am privit indelung echilibrul ireal al unei inimi ataaat de scindate!... Vezi, e de-a dreptul... VIE !(si cu toatele ma intelegeti ce spun!...) - jinarlavinia
he he se pare ca incepe competitia intre Clasic si Neconventional
23.12.2012, 14:26:32
mielena draga, da raman pe clasic si cu a doua lucrare :) ma bucur mult ca va place , si multumesc si eu de cadou , esti tare darnica :)
Felicitari la fete ptr lucrari, sunt tare frumoase , si ma bucur ca particip alaturi de voi - jinarlavinia
si ca sa nu uit , ofer si eu un voucher de 50 ron ptr un client care ia parte ;la discuti aici pe fourum la concurs si care voteaza , daca sunteti mai multi, atunci vedem cum alegem unul din voi. Cu voucherul puteti cumpara produse din magazinul meu, care sper mult sa va placa
23.12.2012, 14:28:01 - aigile
Multumim frumos, jinarlavinia! - 'dedicare' completa 'cauzei' concursului, participare, sponsorizare si... pertener de discutii, ce ne-am putea dori mai mult?!? Multumim pentru tot, si pentru premiu in mod deosebit! Deci, cum ati vazut, fetelor ( ce pacat ca nu-i avem si pe 'domni' in... conferinta!), pana la participare&jurizare, sunteti invitate la incitantul joc al 'datului cu parerea', pentru ca subiectul concursului ar trebui sa nasca si cateva... controverse, nu?!...Generatii diferite, regiuni diferite, credinte diferite, samd, toate aceste sisteme de referinta nu pot duce la uniformitati/unanimitati in exprimare, si, cu conditia sa nu (de)genaram conflicte, ne putem sustine/combate parerile, apartenentele, inclinatiile... Eu, una, nu ma pot declara 100% and forever de-un fel, desi probabil ceilalti m-au 'pus' deja intr-un 'sertar'... Problema cu sertarele este ca servesc momentului - de multe ori le schimbi destinatia daca se schimba conditiile.Astfel, mie imi plac lucrurile 'asezate', regulile in care vad o clarificare/simplificare a existentei.Dar urasc rutina, regula de dragul impunerii, absurdul traditiei imuabile (calitate rezervata, in mintea mea, doar lui...Dumnezeu).Cine sa ma mai inteleaga?!... Nu stiu cum sunt, dar stiu cu siguranta ca nu accept sa mi se impuna SA FIU intr-un anume fel, si singurele care pot face asta fara sa 'obtina' revolta mea sunt LEGILE (juridice& morale).Poate imi contrazic 'configuratia astrala' a zilei de nastere, dar, chiar daca nu ma dau in vant dupa schimbari, caut noutatea care imi mentine turat 'motorul' devenirii, uneori chiar inventand-o eu.
23.12.2012, 15:05:44
Voi?... - NicoleCeaMov
Frumoasa tematica, si grea. Sper sa reusesc sa incropesc si eu ceva, ceva :) Am cateva idei, dar din pacate inca nu stiu sa le pun in practica.
23.12.2012, 17:28:11
Totusi, daca voi reusi sau nu sa particip, vreau sa ofer un cadou pt fiecare categorie: o bratara (pt clasic) si o pereche de cercei (pt neconventional) pe care le voi face special pentru concurs.
Succes participantilor! si moderatoarelor!
Si Sarbatori Fericite, luminoase, calduroase si pline de rasetele celor dragi! Va pup ! - aigile
Multumim, NicoleCeaMov, pentru participare, pentru premii (saru'mana!!!), dar si pentru urari! Asteptam sa vedem 'cheia' in care iti vei desfasura 'partitura'!
23.12.2012, 17:50:41 - mielena
http://3.bp.blogspot.com/-2csBEZXeNG8/TvXV1F85U-I/AAAAAAAAAfg/BR11XTro36A/s1600/craciun-fericit.gif
24.12.2012, 07:31:42
Spor, iubire si inspiratie in tot ce faceti! - mielena
cu http:// in fata...
24.12.2012, 07:36:40
Cenzura Breslo, deh! ;) - mielena
Mai incerc o data:
24.12.2012, 07:41:05
h t t p ://3.bp.blogspot.com/-2csBEZXeNG8/TvXV1F85U-I/AAAAAAAAAfg/BR11XTro36A/s1600/craciun-fericit.gif - aigile
Sper ca nu v-ați plictisit de colindători!... Sau, dacă, din nefericire, ați făcut-o, îngaduiți-mă cu unul mic-mic, pe care l-am scris cu drag, având în minte sufletul de copil pentru care cerurile se deschid în fiecare an și îngerii își cânta imnul de slavă la nașterea Fiului lui Dumnezeu!
24.12.2012, 14:54:21
Colindul stins,
sub bradul nins,
îmi amintește bucuria
că-n noaptea sfântă de Ajun
a coborât din Cer Mesia!...
Copil stingher,
venit pe ger
să-mi poarte Crucea pe Calvar,
să ierte răni și suferinți,
Iertare dăruind prin Har…
Coboară iar,
Copil hoinar,
colind și suflet să-Ți închin,
și-n ieslea inimii, smerit,
să Te primesc, Copil Divin !...
Sărbătoarea Crăciunului să vă găsească în pace și bucurie, iar Anul Nou să-l treceți sub ocrotirea lui Dumnezeu, în belșug de binecuvântări! Love.Li(as always...) - soso07
Ligia, multumim pentru colindul scris din suflet !!! Sa ne ajute Dumnezeu sa incepem un An Nou mai linistit !
24.12.2012, 15:10:03 - aigile
Da, Sorina, să sperăm într-o ... NORMALITATE demult uitată, care să permită fiecăruia întoarcerea (cu spor!) la cele dragi ale vieții!!...
24.12.2012, 16:09:01 - aigile
Salutare, dragilor, oriunde v-ați afla!Ce-a trecut, să vă fie de bine, ce va veni, să fie și mai și! Un singur lucru am uitat să spun: „prăvălia” noastră e deschisă non-stop!...
27.12.2012, 11:23:14 - blanitza
Draga Ligia, ma bucur ca ne impartasesti ganduri si idei in ajun de An Nou, ca sa zic asa, an ce-l urez plin cel putin de bucurii marunte, daca nu de cele MAAARI, si-n final, oricum ar fi, SANATATE sa fie pentru voi toti, si familia, Doamne-Ajuta!!!
27.12.2012, 19:34:26
Si eu mi-am pus deseori problema conventional/neconventional, ce sa fie??? Se pare ca stilul conventional este cumva cel mai la indemana, si sincera sa fiu, am obosit cumva de el, poate pentru ca este previzibil, sau cuminte, habar n-am, dar neconventionalul il simt atat de atragator, periculos, socant, incat taare mi-ar placea ca-n sacul noului an sa-l gasesc cat mai des!!! In opinia mea, neconventionalul cere pe langa inspiratie, si studiu, cautare, timp, schimbari, asa incat este clar ca-i mai greu decat celalalt. Am in plan un colier, parca-l vad cumva pe retina, si ma bucur ca tine mai mult concursul, ca sa mi-l pun in format si de-adevaratelea. Spor si inspiratie, fetele!!! - Dichisshop
Buna fetelor :) spuneti-mi va rog si mie pana cand mai sunt inscrierile? pentru ca am frunzarit putin mesajele de aici dar nu am gasit.. :( mi se pare interesant si e o adevarata provocare si pt mine insumi.. as vrea sa ma analizez putin sa vad unde ma incadrez :) si poate vin si eu cu ceva :) va pup! si sa sarbatoriti frumos in continuare >:D
27.12.2012, 20:13:47