Forum: Idei si sugestii Trimiterea comenzilor pe rand

• GOT
    GOT

As vrea sa pot trimite comenzile pe rand. De exemplu, am in cos produse de la 4 magazine, as vrea sa pot trimite fiecare comanda individual, catre un singur magazin. Daca vreau sa trimit o singura comanda azi si restul peste o saptamana, trebuie sa sterg din cos restul produselor.

21.04.2010, 13:25:07
  • nini05
    nini05

Da, si mie mi-ar fi de folos asa.

22.04.2010, 07:17:06
  • deerstuff
    deerstuff

Intr-adevar, ar fi extraordinar sa existe aceasta optiune!

25.04.2010, 02:45:04
  • marybijou
    marybijou

Si eu votez PENTRU! M-am lovit - si nu o data- de aceeasi problema.

02.05.2010, 13:52:16
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Subscriu!

03.05.2010, 14:49:43
  • arca
    arca

Da, ar fi minunat daca s-ar putea !

05.05.2010, 11:59:59
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

*bump*
    se mai aude ceva? se ia in considerare?

14.05.2010, 23:48:47
  • delfine
    delfine

si eu votez PENTRU. m-am impiedicat de aceasta problema si nu e dragutza absolut deloc

17.05.2010, 00:20:41
  • user8272
    user8272

si pe mine ma deranjeaza chestia asta,un x ptr delete ar fi ideal,ca pe orice site de cumparaturi.Inca se pastreaza,vad,vechea forma:(

28.05.2010, 22:50:58
  • AllThePrettyLittleThings
    AllThePrettyLittleThings

*bump*

24.06.2010, 13:16:12
  • zuzuflor
    zuzuflor

Ar fi un lucru extraordinar!!!

27.06.2010, 22:30:28
  • Live
    Live

Daaaa, şi eu sunt pentru ideea asta!!!!! Am înnebunit punând în coş, ştergând apoi, ca să trimit comandă la o singură persoană!:(

28.06.2010, 17:34:47
  • Rostogol
    Rostogol

Subscriu si eu

26.09.2010, 15:27:48
  • mariapas
    mariapas

da, mi se pare esential !!! este groaznica joaca cu cosul :(

16.01.2011, 15:57:05
  • BohemianSin
    BohemianSin

DA, DA , DA!a BIG BIG BIG YESSSSS

17.01.2011, 01:24:33
  • RomanticLook
    RomanticLook

Am avut problema asta de cateva ori.... Am si ratat multe produse pe care vroiam sa le cumpar, pentru ca a durat ceva sa sterg listele de la alte magazine, liste care nu erau complete...

17.01.2011, 17:15:44
  • stephanie
    stephanie

votez pentru :) chiar azi am avut problema aceasta :)

20.01.2011, 21:37:08
  • GOT
    GOT

si eu! inca vreau!

21.01.2011, 00:37:33
  • delfine
    delfine

subscriu si eu la rugaminte! ma termina cand trebe sa trimit o comanda - si mai si pierd din produsele care le vreau pana le sterg pe celalalte.!

22.01.2011, 22:55:21
  • marybijou
    marybijou

Si eu ma alatur. Frecvent ma lovesc de acest neajuns; este neplacut si time-consuming. And nerves-consuming.

24.01.2011, 22:07:35
  • lucashop
    lucashop

da.subscriu......se poate????

30.01.2011, 23:28:34
  • Laurazin
    Laurazin

Semnez si eu petitia....!

03.02.2011, 11:41:36
  • MAuran
    MAuran

Subscriu si eu!
    Dar, raspuns de ce nu putem capata?

10.02.2011, 20:37:04
  • marybijou
    marybijou

Primim si noi un raspuns? Urmaresc acest subiect aproape zilnic, sa vad daca a raspuns totusi cineva (fie si un refuz, dar macar sa stim) .
    Am senzatia ca "plangem" unii pe umerii celorlalti si nu ne ia nimeni in seama. Oare de ce alte subiecte capata un raspuns prompt, si acesta nu? Nu mi se pare mai lipsit de importanta, chiar este frustrant sa ai 3-4 comenzi salvate , si cand te hotarasti ce sa cumperi trebuie sa stergi pana albesti, cu atat mai mult cu cat nu se pot selecta mai multe produse odata spre a fi sterse, ci trebuie sters unul cate unul.
    Va rugam sa luati in considerare si rugamintea noastra.
    Multumim !

14.02.2011, 21:22:55
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Pai este luata in considerare. E acolo pe To-Do-list, am dat mai departe :)
    Asa ca eu sper sa se implementeze cat mai repede, momentan il bat la cap pe Luigi in legatura cu alt feature.

14.02.2011, 22:16:21
  • marybijou
    marybijou

Multumesc ! Mai asteptam atunci ... sper sa se poata implementa.

16.02.2011, 12:40:33
  • sognami
    sognami

Subscriu si eu la aceasta cerere. Mai multe persoane mi-au trimis comenzi "din greseala" pentru ca erau noi pe forum si nu stiau ce se va intampla odata ce apasa butonul comanda!
    pupici

29.03.2011, 16:58:43
  • speranta2010
    speranta2010

Oare cat timp poate sa mai dureze pana la rezolvarea unei probleme atat de "fierbinti"?

29.03.2011, 20:38:03
  • duchess292004
    duchess292004

da, si eu subscriu, ar fi un lucru foarte bun. mi s-a intamplat sa fiu nevoita sa sterg zeci de produse din cos...destul de neplacut, plus ca imi luase destul timp sa le selectez in prima faza si sa le aduag in cos...dupa care le-am sters :(

din cate vad eu,,,acum un an a fost facuta aseasta solicitare?? atat de mult sa dureze rezolvarea acestei probleme??

30.03.2011, 13:47:34
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Dupa cum ziceam, am dat mai departe fiindca multi par sa isi doreasca asta.
    Dar am si eu o curiozitate: de ce adaugati produse in cos pe care (inca) nu vreti sa le comandati?

Modelul comenzii (pe care il urmez eu) este ca adaug la favorite chestiile care imi plac si apoi, cand ma decid, sau cand am banii etc. le adaug in cos si le comand imediat.
    Nu am mai vazut pe niciun site gen sau sa poti trimite separat comenzile din cos, pentru ca se presupune ca odata ce sunt in cos vrei sa le si comanzi, adica te-ai hotarat definitiv....sau imi scapa mie ceva?

31.03.2011, 17:33:24
  • Margelute
    Margelute

:) Sau poate ca nu inca. Sunt si clienti care comanda si se mai gandesc ei daca ridica coletul de la posta...

Eu vad utilitatea acestei optiuni doar in ideea in care cumparatorul sa fie asa si mai constient de faptul ca plaseaza comenzi la mai mult de 1 vanzator. Stiu ca scrie pe undeva atunci cand face comanda, dar in general cei care comanda de la 10 vanzatori cate un produs de 2 lei nu citesc pentru ca sunt la prima comanda de cele mai multe ori si sunt preocupati de alte aspecte.

Altfel, asa cum procedezi tu e cel mai usor pentru cine isi pune produse in cos din mai multe magazine. Eu am mai tinut in cos ca reminder, ca apare numarul cu rosu :) si de fiecare data au fost doar dintr-un singur magazin.

31.03.2011, 18:22:16
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Nu prea functioneaza adaugarea la Favorite pentru ca la Favorite e harababura Nu ai cum sa le aranjezi ca sa ai o viziune de ansamblu, sa le ordonezi dupa magazin sau ceva. Cred ca se aranjeaza dupa data adaugarii produsului pe Breslo sau alt criteriu (irelevant pt mine) de acest gen.

Uite un contraexemplu, de "cum fac eu": un magazin are cateva lucruri dragute. Umplu cosul, nu ating comanda minima / vreau prea multe, ma mai gandesc, ma mai razgandesc. Dar vai, intr-un alt magazin tocmai au aparut niste camee mi-nu-na-te! Le vreau! Dar sunt doar 5 bucati - vor zbura ca painea calda! Le adaug repede in cos, mai arunc 2-3 produse sa se faca minumul... ce fac cu comanda cealalta? nu eram hotarata inainte, iar acum sunt stresata de noua comanda, pe care vreau s-o lansez cat mai repede! Ufff... Si sterg pe rand fiecare produs, in ideea ca "dupa" o sa iau iarasi magazinul respectiv la puricat sa-mi refac cosul... ceea ce nu prea se mai intampla, pentru ca n-am rabdare s-o iau de la capat.

Cat despre faptul ca nici , nici n-au asa ceva: 1. cand utilizatorii aduc acest argument, li se atrage atentia ca "Breslo nu e copie de "; 2. nu vad "friend requests" pe .

31.03.2011, 18:41:46
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Edit: In plus, din Favorite nu vad, dintr-o privire, cat m-ar costa produsele respective in cantitatea dorita de mine. Motiv pentru care folosesc cosul de cumparaturi pentru o estimare.

31.03.2011, 18:47:11
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Eu am tot zis sa grupam Favoritele pe liste. :))

Am dat exemplul cu si pentru ca sunt primele platforme care mi-au venit in cap pe care comanzi de la mai multi vanzatori odata. La alte magazine online nu se pune problema fiindca totul este o "entitate".

Eram doar curioasa sa aflu de ce tine lumea produse in cos, fiindca eu nu fac niciodata asta. Motivul cu estimarea pretului e bun.

31.03.2011, 19:02:51
  • atelierbeatrix
    atelierbeatrix

buna seara draga Cinnamon,
    referitor la raspunsul tau...in momentul asta cosul meu de pe e plin cu 30 de produse de la 4 vanzatori diferiti...le am acolo de cateva zile si incerc sa hotarasc de ce am nevoie mai intai (ce arde), asa ca in functie si de asta voi face prima comanda la 1 vanzator...mai apoi in zilele urmatoare o sa hotarasc ce urmeaza si o sa continui cu comenzile-cu speranta ca anumite produse nu se vand intre timp. in general produsele pe care vreau sa le cumpar le adaug ori la favorite(daca nu le vreau ACUM) ori in cos daca stiu sigur ca in scurt timp le voi comanda-plati.
    deci mie mi se pare util sa pot comanda pe rand de la mai multi vanzatori alesi

31.03.2011, 23:25:29
  • GOT
    GOT

Nu e neaparat estimarea pretului, sau faptul ca vrei momentan sa faci doar o comanda si nu 3 de exemplu...pur si simplu unii cumparatori nu isi dau seama ca au comandat de la mai multe magazine.

Si stergerea fiecarui prdus din cos e extrem de stresanta...macar daca nu se poate cu comenzi individuale, poate se pot selecta mai multe produse pentru stergerea din cos.

01.04.2011, 02:54:47
  • dianadesign
    dianadesign

Pe poti pune in cos produse din cate magazine vrei si sa trimiti comenzile pe rand. Tocmai am facut o proba acum.

01.04.2011, 14:10:41
  • aigile
    aigile

E foarte simplu de ce se tin mai multe produse in cos! De exemplu, incepi sa conturezi o idee, si descoperi ca nu-ti ajung furniturile. Mergi la cumparaturi, nu?Da' cine are margelele dorite, n-are link-urile, unde gasesti lanturi, nu sunt inchizatori, si tot asa, ajungi sa cumperi din n+1 locuri. Ei, bine, in fiecare din cele 'n+1' magazine trebuie sa 'completezi' comanda minima sau, pur si simplu mai pui ceva in cos, in speranta ca vei folosi candva, sa nu te trezesti iar pe stoc zero. In final, ai 'n+1' facturi, pe care ai vrea sa le ordonezi dupa urgenta, sau timp de sosire, sau, de ce nu, posibilitatea de achitare. But then, again, it't just a hobby, not a business! Or not?!?
    Dar eu m-as folosi de ocazie sa mai pun ceva pe 'wishing list', si anume: daca s-ar putea ca la fiecare actualizare a numarului de produse comandate sa nu se mai faca o operatie in plus, si sa nu se mai sara apoi la inceputul paginii. Este un mod greoi de a nota cate bucati vrei, plus ca se pierde o groaza de timp pana revii la 'locul faptei' daca ai vreo 15-20 de produse in cos ( si trebuie sa revii, pentru ca butonul nu 'reactioneaza' mereu 'din prima'). Sunt site-uri unde pur si simplu scrii in casuta cate bucati comanzi, treci mai departe, verifici la sfarsit si apoi trimiti comanda. N-ar fi mai simpu? Partea frumoasa e cea cu margelitul si privitul - restul, de la stocuri, la comenzi si la contabilitate, nu cred ca place cuiva...

03.04.2011, 19:43:29
  • Didiliciozza
    Didiliciozza

Assa este ,sunt noua pe site si am inceput shopping-ul in forta si m-am lovit de problema aceasta cu trimiterea unei singura comenzi si actualizarea de fiecare data a nr de produse.

04.04.2011, 19:53:20
  • fbronnie
    fbronnie

Si eu sunt interesata de posibilitatea de a trimite comenzile din cos de la magazine diferite pe rand. E un mare MUST HAVE!!!

23.06.2011, 16:27:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Veronica, dar acum se poate!

e activa chestia de la inceputul lui mai:
    www.breslo.ro/Forum/Cosul-de-Cumparaturi--Profilul-de-Livrare_topic_4279

Dai frumos sa mergi la casa, verifici adresa, etc si apoi la ultimul pas, cand sa platesti iti alegi la care din magazine vrei sa platesti

25.06.2011, 00:06:28
  • fbronnie
    fbronnie

Mersi, Andra. Am sa incerc. Ezitam sa merg mai departe cu cosul de cumparaturi. Am vazut atatea frumuseti si tot am adaugat in cos si abia apoi m-am trezit ca am cumparat de la mai multi vanzatori si ca toate mi le afiseaza pe o pagina. Daca s-a rezolvat e perfect.

28.06.2011, 14:01:26
  • mitracatalina
    mitracatalina

Care sunt costurile de transport pt produsele comandate? Trebuie sa platesc in plus fata de pretul expus al produsului?
    Multumesc!

30.06.2011, 20:55:34