Forum: Promotii si oferte speciale TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile lansate pana pe 8 martie!

• LessNaked
    LessNaked

Avand in vedere sirul de evenimente ce urmeaza (Dragobete, Martisor, Ziua Femeii), incepand de azi si pana pe 8 martie inclusiv, pentru orice comanda lansata aici transport este din partea casei! :)

Va astept aici:
    www.breslo.ro/Shop/lessnaked

20.02.2012, 19:15:55
  • andreidaniel19
    andreidaniel19

Am facut ieri o comanda la un produs,si tot am fost taxat pentru curier.cum se face ca este gratuit?
    Multumesc!

21.02.2012, 09:22:13
  • LessNaked
    LessNaked

Salut Andrei,
    Daca plata se face ramburs (la primirea coletului - si presupun ca asta-i metoda cea mai agreata) transportul va fi deja platit de mine, iar pretul pe care va trebui sa-l platesti este doar valoarea produsului (adica 75 RON).
    Din pacate se pare ca aici pe Breslo, cand setez profilul de livrare, daca trec 0 lei la costul transportului imi apare automat mentiunea "Nu se livreaza in alte orase". Ceea ce poate induce si mai mult in eroare potentialii clienti. Poate ca Breslo ar trebui sa faca ceva in privinta asta??
    Astept comanda ta daca esti interesat de produsele mele si daca o faci pana in 8 martie te asigur ca nu vei plati decat valoarea produsului :)

21.02.2012, 11:13:53
  • IuliaChirila
    IuliaChirila

Da asa este....si eu am fost indusa in eroare..dupa ce dai salvare la profilul de livrare iti apare faza cu " Nu se livreaza..." dar de fapt daca verifici iti salveaza cu 0 lei...eu am reusit pana la urma :D

22.02.2012, 16:42:20
  • IuliaChirila
    IuliaChirila

Apropo..felicitari pt idee sunt foarte reusite..Multa inspiratie si succes incontinuare!!!

22.02.2012, 16:43:44