• danacernat1
    danacernat1

E cineva interesat de targurile I love Handmade? La Curtea Veche. Se tin in week-end-urile 26-27 feb si 5-6 martie. Sau macar de primul targ? As vrea sa vand locul meu cel putin la primul targ. Voi verifica si cu organizatorul daca se poate face asta si cum.

18.02.2011, 19:21:56
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Bafta la targuri fetelor!
    Felicitari celor care au muncit atat !

18.02.2011, 20:14:25
  • handmadeana1
    handmadeana1

eu m-am inscris la ilovehandmade. mi se pare cel mai serios targ. astazi mi-au spus ca mai sunt doar cateva locuri libere.

19.02.2011, 09:40:02
  • BijuteriiFantezie2
    BijuteriiFantezie2

Dupa experienta mea la I love handmade e destul de nasol. Am fost de 3 ori si de fiecare data a fost la fel....am prins chiar si perioada de mos nicolae si nimic....Intradevar e foarte multa lume, dar sunt vizitatori nu si cumparatori. Mai ales ca targul se organizeaza destul de des, lumea deja a cumparat o data, de doua ori...dar deja dupa un an si ceva sunt aceleasi produse, aceiasi vanzatori (aproape) si lumea nu mai cumpara, doar priveste...plus ca 150 ron e o suma cam mare pt a ocupa 1.5 m de asfalt. Cand se insereaza trebuie sa iti pui o lumina proprie pt ca nici iluminatul nu prea exista...

19.02.2011, 10:38:37
  • handmadeana1
    handmadeana1

eu am vandut mereu la ilovehandmade, uneori mai bine, alteori mai putin, si am haine lucrate manual. si cei din jurul meu vandusera. cei pe care i-am auzit sa se planga erau tocmai cei care stateau toata ziua cu fundul pe scaun si cu mana la gura iar cand veneau vizitatori nu le spuneau nici buna-ziua. parerile sunt impartite dar eu cred ca tine in primul rand de atitudinea ta ca vanzator

19.02.2011, 23:07:36
  • dianabv
    dianabv

eu zic ca ilovehandmade sunt cele mai bune targuri, dar la curtea veche nu prea e vad... desi ei se ocupa de reclama, eu acolo am vandut mai putin. insa la sutu merg cu placere!
    eu am fost acceptata la mtr, dar stiu persoane care fac martisoare din quilling foarte frumoase, si nu au fost acceptate. nu le inteleg logica... nu cred ca cineva poate intelege, daca nu e in interior sa vada cum se face selectia. oricum, rezultatul lor este dat foarte tarziu...

21.02.2011, 11:48:30
  • tonycat
    tonycat

Va cam dau dreptate, locatia e destul de ascunsa vederii, si prinsa si intre P-ta Unirii si Universitate, Lipscani unde vor fi multi vanzatori de martisoare. In sfarsit, cu speranta inainte!

21.02.2011, 12:20:15
  • Mokatoka
    Mokatoka

Joliesse, Swlady, serios erau si martisoare "not handmade"? Cei de la muzeu nu observau? Pt ca atunci cand am fost dupa mostre pareau ca au o evidenta clara asupra lor, stiau cine ce a lucrat, care le-au placut si care nu...

21.02.2011, 13:56:05
  • JoliesseDesign
    JoliesseDesign

da, erau si martisoare gen dragonul rosu. Probabil in zilele de inscriere nu au fost duse astfel de mostre ci probabil unele lucrate manual..nu stiu , habar n-am..la cate am auzit cum functioneaza si aceasta selectie de la MTR mi se cam lasa asa cu greata...ptr anul asta s-a incheiat, asta e. Vom vedea la anu'

21.02.2011, 14:17:42
  • designbygeo
    designbygeo

Buna la toata lumea...uitati ce am aflat eu...exista un targ care se face la agronimiei si citez ceea ce mi a scris doamna Dana Popa0722-563085
    "Nu va cer nici o taxa, sunteti bine veniti, dar sa aveti tot ce va trebuie pentru expunere. pana acum am vorbit cu 10 persoane care ati depus la Muzeul Taranului si daca sunt seriosi si veniti eu va astept, vreau sa fac si un banner si o sa trimitem si invitatii la peste 30.000 de adrese de email si cu dvs. ca spuneti unde suntem facem o transmitere on-line si comunicam cu toata lumea

locatia e in Parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu Sisesti
    bdvul Marasti, nr. 61
    pe linia tramvaiului 41 la statia Agronomie, e o alee langa spitalul CFR 2
    sambata si duminica
    o sa punem noi corturi cate avem ca sa fiti adapostiti daca e vremea rea

daca intrati pe www.media-link-business.ro
    aflati si mult mai multe despre targ"

eu zic sa o sunati si sa i spuneti ca vreti sa participati..cine vrea...eu, ca si voi si multi multi altii am ramas acest an pe langa...nu cred ca vreti sa stiti ce scuze au gasit cei de la MTR si nu vi le mai zic si voua ca sunt ...penibili...
    eu o sa incerc sa merg sambata la acest targ sa vad ce si cum pt ca nu avem nimic de pierdut ..nu e taxa, nu e nimic, e un targ care se tine saptamanal si acum o sa se faca ceva in plus pt martisor..putem incerca.daca sunati si va intreaba doamna de acolo , eu sunt geo dinu si ii puteti spune ca de la mine aveti contactul!
    sa ne auzim cu bine:)

22.02.2011, 13:19:34
  • JoliesseDesign
    JoliesseDesign

stie cineva ceva despre targul de la ASAS, organizat de catre dna Popa Daniela?

22.02.2011, 13:59:30
  • dulinszky.vanda
    dulinszky.vanda

Tirgul, tot de Martisor, organizat la Institutul de Agronomie.
    d-na Daniela Popa -- 0722.563.085. Am inteles ca acolo nu se percepe nici o taxa.

Din cate am inteles..aveau un targ..din iunie...dar cu produse alimentare!Acum,.doresc si cu produse...traditionale gen handmade,dar nu stiu ce sa zic..de locatie....merita incercat pt cei din bucuresti...dar pt cei din provincie..nu stiu..dc se merita riscat..pt ca e putin ascuns..dupa cum am vizualizat p harta!Dar...acum merita orice incercat..mai ales ca e fara taxa!

22.02.2011, 14:34:11
  • JoliesseDesign
    JoliesseDesign

mersi vanda ptr raspuns....pe 5-6 martie are loc dress to impress si am inteles ca se poate imparti locul..vrea cineva sa se "cupleze" cu mine :D? Eu am doar 1 sevalet , mai este loc de inca 1..

22.02.2011, 15:20:32
  • mady68
    mady68

Am aflat de un nou targ care se tine la Muzeul de Istorie,visa -vis de CEC-ul mare,pe 25,26,27,txa 125pt mai multe detalii contactati-l pe d-nul JANTA TEL 0766885252,spuneti ca ati citit pe Breslo

23.02.2011, 18:08:25
  • adelebijou
    adelebijou

am fost eu azi la targul de la Muzeul de Istorie.Desi locatia este centrala, promovarea este zero.Nici macar un indicator sau vreun banner ca s-ar desfasura vreun targ acolo (este sus la coloane, chiar in fata muzeului).Desi venisem pregatita sa raman dupa cateva ore de inghetat degeaba, timp in care NIMENI nu a vandut NIMIC, am plecat.
    O sa ma duc maine la cel de la Agronomie. Sper sa fie mai multa animatie ca la cel de azi.Mai vine cineva dintre voi?

25.02.2011, 16:00:27
  • stephanie
    stephanie

prea multi tigani de vand martisoare ieftine pe strazi :| azi eram la targu de la agronomie ,si gasisem la o tanti niste martisoare brose din pasta ceramica sau ceva de genul...o alta tanti vine si zice "aaaa dastea de la chinezi " doooh @-) s-a saturat populatia de martisoare de la chinezi :|

26.02.2011, 19:29:50
  • stephanie
    stephanie

p.s. la agronomie nu e cine stie ce vanzari fabuloase , mai mult te tenteaza sa-ti iei niste branza si niste prajituri de casa decat sa cumperi martisoare , la victoriei cam asa e , promovare ioc , un banner pus in mijloc la coloane , trecatorii habar nu au ca acolo e targ @-)

26.02.2011, 19:31:30
  • fabricadefluturi
    fabricadefluturi

Salutare fetelor! Se pare ca peste tot a mers slab anul acesta. Eu va pot da impresii de la Muzeul Satului unde ma duc de vreo 3 ani. Anul acesta a fost foarte slab. In parte si din cauza vremii, in parte si pentru ca vizitatorii se uitau dupa cele mai ieftine martisoare si, din pacate, au lasat la pret si expozantii, ca niciodata. E pacat ca se renunta asa usor la un obicei in vremurile astea. Eu una m-as concentra si mai mult asupra lucrurilor care ma binedispun decat sa ma las coplesita de griji. Multa succes in continuare! :)

28.02.2011, 16:55:09
  • stephanie
    stephanie

sa va tin la curent cu evenimentele , la muzeu de istorie a mers destul de slab sambata si duminica , vineri fuse okai , luni a fost bine zic eu ,dar doar pentru faptul ca am dat martisoare la 1 leu si doi siiiii la 50 de bani :| ca toti intrebau care e cel ami ieftin , si nu am vrut sa stau atatea ore in frig si sa ma intorc cu buzunaru gol acasa si inghetata bocna :| la agronomie a fost super okai duminica , a iesit si soarele vizitatori au fost o groaza dar spre deosebire de sambata nu prea se mai uitau dupa mancare si spre bucuria mea si a celorlati dupa martisoare , a fost o zi foarte buna :D deci facand o tragere de linie peste aceste evenimente , martisoru de anul acesta desi a icneput cu stangul a mers destul de acceptabil :) nu ma asteptam , sper ca si voi v-ati descurcat la fel de bine ....oricum de martisoare europa nu o sa scapam ever ever :)

28.02.2011, 22:12:49
  • tonycat
    tonycat

Ati inclus si snurul in cei 50 de bani?

28.02.2011, 22:46:30
  • stephanie
    stephanie

da...oricum nu mai conteaza , majoritatea care au luat la 50 de bani au fost oameni amarati :| mai bine nu le mai ceream nici un ban pe ele...dar ce sa zic ca cei cu bani tot la 3 la 10 mii se uitau made in dragonu rosu ........ asta este de no comment

01.03.2011, 00:48:51
  • tonycat
    tonycat

Am intalnit si eu o situatie concreta. Mame cu baieti la scoala, multe colege, multe profesoare.... in fiecare an e o problema sa gaseasca martisoare ieftine. Nu stiu, inainte de '89 cum era?
    Cine a vazut "chinezarii" la MTR de ce nu le-a facut si o poza ca sa vedem si noi ?
    Nu cred ca ar folosi la ceva, dar.....

01.03.2011, 02:14:31
  • Margelute
    Margelute

Cred ca si inainte de 89 era la fel. In mare mamele se impart in 2-3 categorii nu foarte separate: cele care au bani si gust si cumpara martisoare dosebite si frumoase si scumpe, mamele care au bani dar niciodata nu stiu ce sa cumpere asa ca un parfum scump si de marca merge si cu ocazia asta (1-8 martie), cele care nu au bani dar au maini de aur si mesteresc martisoare superbe (imi aduc aminte ca sor-mea avea un coleg in generala care dadea martisoare capsate pe felicitari pictate manual de mama lui, absolut unice si superbe, le tin minte si in ziua de azi, erau de mare efect, era o bucurie sa le primesti). Apoi mai sunt mamele care nu au bani si cauta sa tina pasul cu restul (asa cum pot) si astea ori mesteresc ele ori cumpara martisoare ieftine, cele mai multe.

Oricum anul asta tarabele de pe strazi au pus capac, multe martisoare ieftine. Pana la urma daca te gandesti ca este un simbol care e purtat cateva saptamani si apoi aruncat sau uitat cine stie pe unde multi nu vad necesar sa dea mai mult de 1-2 lei pe un martisor. So...

01.03.2011, 12:04:37
  • stephanie
    stephanie

Deci incheiere de sezon 1 martie , a decurs mai bine decat ma asteptam , am dato din ghinoane in ghinioane ...dar se pare ca tot raul spre bine , partea proasta este ca martisoarele care le-am facut cu mana mea si stateam pana la 9 dimineata sa le termin le-am dat cu maxim 4 lei si alea s-au dat din an in paste , dar la 1 leu a mers ca painea calda :| munca de sisif pana la urma....ma rog ca mi-am scos banii pe taxa,pe materiale si ca mi-a iesit un profit destul de bun nu zic nimic , dar toate astea nu-mi ieseau daca nu le lasam la 2 lei gauriti , la anul stiu ce voi face o sa vand si eu ca tiganii de pe la unirii martisoare made in china :)) este profitabil ...noooo cooooomennt :|

01.03.2011, 22:01:51
  • mycreation
    mycreation

Si eu am ajuns la aceeasi concluzie Stephanie.
    La capitolul martisoare, cele made in china sunt cele mai rentabile, mai ales ca era plina Europa de martisoare din Fimo, foarte frumoase, la 10 bani bucata :))).

In rest spor la handmade-luit si nervi de otel :P

07.04.2011, 08:36:32