Forum: Locuri & Evenimente Targ ILOVEHANDMADE!!

• Androix
    Androix

Eu nu pot sa ma declar la fel de multumita de vanzari, din pacate. La targuri fara o ocazie de cumparat/oferit cadouri nu cred ca voi mai participa. Am plecat dezamagita de la acest targ pentru ca am ajuns la concluzia ca lumea nu vine din placerea de a vedea si cumpara handmade, lucruri unice, cu personalitate sau mai stiu eu ce povesti frumoase. Lumea vine ca la talcioc cercei de 6 lei sa fie!
    Altfel nu am ce sa reprosez organizatorilor. Imi pare rau ca si acum la fel ca si data trecuta am fost nevoita sa vin singura si nu am putut sa ma plimb mai mult ca sa vad si eu creatiile voastre si ca sa ne imprietenim :)

03.05.2010, 23:24:17
  • Androix
    Androix

Am uitat: foarte util mi s-ar parea ca pe viitor expozantii sa poarte ecusoane ;)

03.05.2010, 23:26:16
  • lycurycy18
    lycurycy18

Androix, ai perfecta dreptate, dar sunt sigura ca ai avut mai multa satisfactie cand ai vazut ca lumea iti apreciaza creatiile, chiar daca vanzarile nu au fost pe masura. La caputolul 5lei, 6lei am ajuns atat de imuna incat mi-e mila de cei care muncesc si dau mai pe degeaba munca lor numai sa castige si ei un banut. fii mandra ca nu te-ai complacut, nu ai dat inapoi preturile si poti sa mergi cu capul sus pentru ca ai lucruri de calitate si bun gust. La urma urmei o creatite de designer nu se vinde cu 5 lei:) deci....

04.05.2010, 10:52:05
  • lycurycy18
    lycurycy18

scuzati ortografia, din graba se mai intampla:)

04.05.2010, 10:53:06
  • Silvana
    Silvana

Intr-adevar, dar depinde de multe lucruri, ca de exemplu, clientul potrivit sa ajunga la standul tau in momentul potrivit :D Ca daca in fata lui mai erau 3 persoane de care nu a putut sa vada bine... a plecat. Eu am dat, de exemplu, mai multe seturi de 70 lei decat de 30 lei... dar, dupa cum spuneam, depinde de momentul in care ajunge clientul la stand, depinde daca vorbesti cu el, depinde de multi factori, majoritatea ne-tinand de noi...

04.05.2010, 13:05:52
  • ADArt
    ADArt

Ma bucur ca a fost ok la targ :). Pentru ca totusi "bine" e subiectiv am si eu o intrebare poate indiscreta: Ce inseamna in lei vanzari nesperat de bune, bune sau mai putin bune? :)

06.05.2010, 20:57:54
  • Silvana
    Silvana

si raspunsul la aceasta intrebare e subiectiv, pentru ca de exemplu eu nu sunt din bucuresti si o vanzare buna pentru mine trebuie sa imi acopere transportul, taxa, materialele folosite, etc. si sa imi mai si ramana...

06.05.2010, 22:28:48
  • simona87
    simona87

..as avea si eu o intrebare despre participarea la acest targ..cred ca face trimitere in special la administratori,si cei care se ocupa de targ..este permisa participarea la targ a doua persoane pe acelasi stand?efectiv sa imparta aceeasi masuta,acelasi spatiu..

06.05.2010, 22:42:58
  • lycurycy18
    lycurycy18

de obicei nu sunt de acord cu asa ceva, dar am vazut cazuri unde standul de impartea fara stirea lor. Deci poti incerca

07.05.2010, 10:28:07
  • simona87
    simona87

..a nu.in niciun caz.as vrea sa mai particip si la alte editii:)stiu un targ care impune clar .scrie in regulament ca nu ai voie doua persoane pe acelasi stand insa mai e inca un targ care iti permit.iti si spun

07.05.2010, 11:36:20
  • ADArt
    ADArt

Apropos tot de subiectul incasarilor bune, inteleg ca pentru simona87 incasari de aproximativ 300 ron ar fi ok? Sunt curioasa daca se poate lauda cineva cu incasari mai mari.

Eu am inceput sa particip la targuri numai din octombrie anul trecut si cea mai mare incasare pana acum a fost de 300 lei la taxa de participare de 60 lei, ceea ce mie nu mi s-a parut ok. Am dat vina pe moment si pe anotimp. Sunt curioasa care sunt incasarile bune care pot fi facute la un targ in "sezonul cald".

Din moment ce pe locurile la acest targ e bataie banuiesc ca aici incasarile sunt cele mai mari asa ca revin cu intrebarea: ce vanzare ati avut cei care sunteti multumiti?

09.05.2010, 19:35:23
  • angeloartzone
    angeloartzone

Salutare tuturor!
    Doream sa intreb daca aceste taxe la ilovehandmade, pot fi deduse , in cazul in care ai un pfa? Nu am participat niciodata si doream sa stiu.

10.05.2010, 10:04:49
  • lycurycy18
    lycurycy18

bineinteles, daca soliciti ti se va da factura fiscala

10.05.2010, 11:37:25
  • angeloartzone
    angeloartzone

multumesc frumos

10.05.2010, 11:57:31